SUKOB IZMEĐU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Princeza moli muža da popusti, on neće ni da čuje, a tiče se njihovog SINA
Foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

NEĆE DA POPUSTI

SUKOB IZMEĐU KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Princeza moli muža da popusti, on neće ni da čuje, a tiče se njihovog SINA

Pop kultura -

Otkad joj je dijagnostikovan karcinom, Kejt Midlton proživljava najteži period u životu. Princeza od Velsa trenutno prima "preventivnu hemoterapiju" i u potpunosti se povukla iz javnog života. Izuzetak je napravila u junu, kada se pojavila na paradi Trooping The Colour.

Dok prolazi kroz mukotrpnu hemoterapiju, Kejt navodno ima i velike probleme sa suprugom, princom Vilijamom. Naime, izvor iz Palate nedavno je rekao da je Kejt slomljeno srce zbog njihove svađe vezane za izbor škole koju će pohađati njihov najstariji sin, princ Džordž.

princ Džordž, princ Vilijam
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema pisanju InTouch Weekly, Vilijam svog naslednika planira da upiše u školu koju su pohađali on i njegov brat, princ Hari. Reč je o koledžu Eton, srednjoj školi za britansku elitu. Kejt Midlton navodno ne želi da Džordž ide u školu namenjenu samo dečacima i vrlo je istrajna u tome.

Kejt je protiv toga jer je bila "užasno maltretirana u svom prvom internatu" i "ne može da podnese pomisao da Džordž to prolazi".

princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Džordž, princ Lui, princeza Šarlot
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Princeza od Velsa pohađala je internat u Berkširu, a zbog zlostavljanja se ispisala usred semestra. Kasnije se prebacila na koledž Marlborough.

"Slanje Džordža u tako rigidnu instituciju za više klase protivno je svim njihovim nastojanjima da modernizuju monarhiju", rekao je neimenovani izvor i dodao da je pitanje prinčevog obrazovanja dovelo do dugih rasprava između Vilijama i Kejt, u kojima je navodno pobedio princ od Velsa, a njegova supruga popustila.

(Kurir.rs/ Glossy/ L. S.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track