POZNATA MAMA OPERISALA TUMOR: Nedavno je otkrila promene, a onda je na pregledu saznala DIJAGNOZU koje se pribojavala!

odmah je saopštila deci

POZNATA MAMA OPERISALA TUMOR: Nedavno je otkrila promene, a onda je na pregledu saznala DIJAGNOZU koje se pribojavala!

Pop kultura -

Kris Džener nedavno je u epizodi porodičnog rijalitija svojoj deci i dečku saopštila zabrinjavajuće vesti o svom zdravlju. Nedavno se podvrgla lekarskom pregledu, a kaže, rezultati nisu dobri, piše People.

Kris Džener (68) podvrgnuta je hiruškoj proceduri uklanjanja materice - histerektomiji, nakon što su joj lekari otkrili tumor na jajniku.

"Htela sam vam nešto reći... Imala sam pregled", govori emotivna Kris svom dečku i ćerkama Kim, Kloi i Kendal u najavi nove epizode, pa dodala:

"Ovo me čini stvarno tužnom i emotivnom, ali doktori su nešto pronašli", briznula je u plač.

Kris Džener operisala tumor jajnika
Kris Džener operisala tumor jajnikafoto: Printsreen/Youtube

U najnovijoj epizodi serije, Kris počinje put do operacije tako što se prvo podvrgne preoperativnom pregledu kod dr Borisa Vajsmana. „Pomirila sam se sa činjenicom da se ovo dešava“, kaže Kris u svojoj ispovesti. "Ali još uvek sam malo nervozna

Ovako se Kris Džener pripremala za operaciju

U epizodi kaže da joj je dr Vaisman rekao „„Izgledaš sjajno, osim ovoga.“ „I raste“, dodaje ona. "Pa hajde da ga se rešimo."

Kris se tada šali: „Razmišljala sam, šta bih drugo mogla da uradim?“

„Volim da obavljam više zadataka u svakom trenutku“, nastavlja Kris. Kris je „prilično tužna zbog toga što mora da ukloni jajnike“, kako kaže ćerka Kim Kardašijan – pa ona i Kloi Kardašijan dolaze u kod majke u kuću da prirede oproštajnu žurku sa svojim jajnicima. „Mislim da samo treba da napravimo pozitivan trenutak i da joj donesemo nešto da je razveseli“, kaže Kim, dodajući da je vreme da „proslavimo neverovatan posao koji su ti jajnici uradili“ — misleći, naravno, na šestoro dece koje je Kris rodila, piše People magazin.

Kris Džener progovorila o zdravstvenim problemima
Kris Džener progovorila o zdravstvenim problemimafoto: Printskrin/Jutjub

Kris je u ranijim sezonama već imala problema sa zdravljem. Tačnije, tokom 2022. godine njena ćerka Kajli Džener na Instagramu i Tik Toku je objavila video koji je mnoge zabrinuo. Ruka joj se nekontrolirano tresla.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:30

FIZIJATAR OTKRIO KAKO SE NOVAK TAČNO POVREDIO! Dr Žarko Radović: Oporavak traje 3-4 nedelje, ali operacija MOŽE SVE DA PROMENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track