PRVI PUT SA TATOM NA PLAŽI: Glumac Miloš Timotijević ponovo sa porodicom, a evo kako uživa sa SINOM JAKOVOM u morskim talasima
Foto: Gordan Jović/ Rts

video otopio srca

PRVI PUT SA TATOM NA PLAŽI: Glumac Miloš Timotijević ponovo sa porodicom, a evo kako uživa sa SINOM JAKOVOM u morskim talasima

Pop kultura -

Popularni glumac Miloš Timotijević, otputovao je u Portugal gde provodi vreme sa 15 godina mlađom suprugom Tijanom i sinom Jakovom. Dramski umetnik je prošle godine postao otac, a nije krio sreću zbog rođenja naslednika.

Idila

Dramski umetnik je podelio snimak sa plaže na kome sa sinom prvi put uživa u čarima letovanja. Mali Jakov bio je oduševljen vodom, te je neprestano skakutao, što je otopilo srca korisnika mreža, a komentari nisu izostali.

Beograd-Lisabon

Miloš Timotijević sa sinom na plaži
Miloš Timotijević sa sinom na plažifoto: Printscreen/Instagram

Miloš je na društvenim mrežama podelio nekoliko trenutaka iz Portugala, gde je otišao kako bi proveo vreme sa porodicom, budući da žive na relaciji Lisabon-Beograd.

Miloševa supruga Tijana
Miloševa supruga Tijanafoto: Printscreen/Instagram

- To je neverovatna stvar pošto supruga i ja živimo u dve zemlje, trenutno su oni ovde, ali su više u Lisabonu. Bili smo razdvojeni nekih mesec dana kad se Jakov rodio i mnogo mi je nedostajao - ispričao je glumac nakon rođenja sina u razgovoru za 24 sedam.

Ko je Tijana?

Miloševa nova supruga mlađa je od glumca 15 godina, a venčali su se svega 40 dana nakon upoznavanja. On ima 48 godina, ona 33. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

Slikom burme potvrdio da je oženjen
Slikom burme potvrdio da je oženjenfoto: Printskrin/Instagram

Naš izvor otkrio je i zašto je u medijima Tijana prozvana Portugalka.

- Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana - priča naš sagovornik, pa da dodaje kako su se Timotijević i ona upoznali:

00:17

Miloš Timotijević pleše sa novom ženom

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao "zauzet" - završava izvor.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:50

VIŠE VOLIM ULOGE NEGATIVACA, LJUDI SE NEKAKO VIŠE VEŽU Timotijević na Sarajevo Film Festivalu: Na ovim projektima je radio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track