Glumica Klemi Dagdejl, ćerka trećeg baroneta ser Vilijama Dagdejla, prošlog vikenda udala se za reditelja Orsona Oblovica. Iako su svi mogli da joj pozavide na venčanici, novopečena mlada u jednom momentu je odlučila da bi mogla malo da pozira i bez nje.

Naime, sudeći prema objavama Kleminih prijatelja, koji su na Instagramu podelili fotografije i video snimke, može se videti da Klemi tokom prijema, koji se održao na njenom porodičnom imanju "Merevale Hol" u Vorvikširu, pozira samo sa velom i u provokativnom belom donjem vešu.

Iako je Klemi (31) poznata po tome da sa svojim pratiocima deli detalje svog burnog života, ovog puta se nije zaustavila samo na eksplicitnom poziranju, već je svoju drugojačijost pokazala i kada je u pitanju ritualno sečenje torte nožem.

Kako je objavila njena prijateljica i modna stilistkinja, Mimi Vejd, Klemi je odlučila da preskoči tradicionalno sečenje torte, već je istu razlupala svojim rukama, nakon čega je zavodnički počela da se telom uvija oko torte dok ju je šakama jela.

"Ekscentričnija svadbena odeća," napisala je prijateljica Mimi pored objave, a preneo Dejli Mejl.

Na snimku se, takođe, vidi da je njen odabranik, obučen u elegantno crno odelo, moli da ne uništava tortu, ali ne deluje da se Klemi previše obazirala na njegove reči.

Objavama ovde nije kraj. Na svom Instagram nalogu, Klemi je objavila video snimak svadbenog fotografisanja, na kom se može videti izuzetno luksuzna soba ali i novopečena mlada koja veoma eksplicitno pozira u donjem vešu sa velom na glavi. Njeno poziranje, na trenutak, prekida čovek, koji je verovatno jedan od zvanica, tako što je sasvim slučajno ušetao u sobu. Malo je reći da je čovek bio šokiran prizorom, ali se Klemi kao i obično nije obazirala na tuđe poglede.

Podsetimo, Klemi Dagdejl je glumica po zanimanju, a njen poslednji angažman bio je prošle godine u filmu "Showdown at the Grand" u kojem je igrala sa poznatim glumcem iz akcionih filmova, Dolfom Lundgrenom.

Njen suprug je reditelj, najpoznatiji po filmovima "God Bless America" i "Five Rules of Success".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA