KRALJICA KAMILA NAMEĆE STROGA PRAVILA KEJT MIDLTON: Jednim potezom pokazala ko je GAZDA U KUĆI, a na meti joj se našla i ONA
Foto: Jane Barlow-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

KRALJICA KAMILA NAMEĆE STROGA PRAVILA KEJT MIDLTON: Jednim potezom pokazala ko je GAZDA U KUĆI, a na meti joj se našla i ONA

Pop kultura -

Kraljica Kamila nameće stroga pravila Kejt Midlton, ali ne samo njoj, na meti njene volje našla se i vojvotkinja Sofija.

Kraljica Kamila je, nakon što je Čarls dobio titulu kralja, dobila brojna ovlašćenja koja se ne libi da koristi kad god joj se za to ukaže prilika. Neke od tih poteza mnogi tumače kao način da se drži iznad Kejt i drugih članica kraljevske porodice.

Tako je šokirala Bankingemsku palatu jednim svojim, veoma čudnim zahtevom.

kraljica Kamila
foto: AFP-The Sun/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Govoreći za Dejli ekspres, jedan insajder otkrio je da je Kamila zabranila osobama poput Kejt Midlton i vojvotkinje Sofi da nose plavo na kraljevskim veridbama.

"Kraljica sada može da bira svoju odeću pre svih drugih žena u kraljevskoj porodici. To je deo kraljevskog reda i uključuje kako odeću tako i boju," otkrio je izvor, pa je dodao:

"Omiljena boja Njenog Veličanstva je plava, a takođe, tu boju najviše voli i Kejt. Sofi je takođe često bira."

Kejt Midlton
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za neupućene, starije pripadnice kraljevske porodice imaju sklonost da nose plavo tokom vršenja službenih dužnosti.

Kraljica Kamila nedavno je primećena u različitim nijansama plave, i to u nekoliko navrata, uključujući Rojal Askot i na prijemu u Klarens Hausu.

Princ Filip, Princeza Sofija
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U međuvremenu, princeza Kejt se odlučila za plavu za svoje poslednje kraljevsko pojavljivanje, 2023. godine, kada je prisustvovala božićnoj crkvenoj službi u Sandringemu zajedno sa ostatkom kraljevske porodice.

(Kurir.rs/Espreso/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track