Engleska i Španija u nedelju igraju finale Evropskog prvenstva, međutim jednom engleskom reprezentativcu biće teško da se fokusira na što bolju igru. Kako piše "The Sun", Kajl Voker je na mukama jer su u Nemačku doputovale njegova supruga Ani Kilner i njegova ljubavnica Lorin Gudman da bi navijale za Englesku u finalu.

Obe na istom mestu

Britanski mediji javljaju kako je čuvarima engleske reprezentacije naređeno da Lorin drže podalje od zone u kojoj se nalaze fudbaleri Engleske i njihove porodice, da bi se izbegli mogući incidenti.

"Lorin je problematična i Anina najgora noćna mora bio bi susret s njom. Priča se da su Lorina sedišta na tribinama udaljena manje od 100 metara od Aninih", kaže izvor.

Vokerova supruga u Nemačku je sa sobom povela njihovo četvoro dece, a i Lorin je povela dete koje ima s engleskim fudbalerom. Lorin je nedavno na profilu na Instagramu, koji je sada zaključan za javnost, objavila fotografiju deteta u Vokerovom dresu s brojem 2, samo umesto prezimena piše "tata".

Lorin je Ani pokazala DNK test

Lorin je početkom godine rekla da je fudbalerovoj supruzi pokazala DNK test koji dokazuje da je Voker otac njene ćerke.

"Bila je hladna i smirena jer je sumnjala da je Kajl otac", kazala je Gudmanova.

Voker je, tvrdi Gudmanova, skrivao istinu od supruge i sveta. Imao je dve porodice i plašio se šta će se dogoditi kada Ani sazna.

"Ja sam mu stalno govorila da naša ćerka ne može da bude tajna, ona je osoba", zaključila je Gudmanova.

Međutim tu drami nije kraj. Kajl je varao i Ani i Lorin s trećom ženom, izvestili su britanski mediji početkom godine. Fudbaler je neimenovanu manekenku upoznao u klubu početkom 2019. godine, a njihova veza trajala je do septembra 2021. godine, a par je, prema pisanju britanskog tabloida, razmišljao o tome da ima decu.

Voker se izvinio za sve

Voker, inače, sa Ani ima četvoro dece, a s Gudmanovom dvoje. Za sve svoje postupke fudbaler se izvinio.

"Ono što sam učinio je užasno i preuzimam punu odgovornost.Doneo sam idiotske izbore i odluke. Ne mogu ni da zamislim kroz što Ani prolazi", rekao je.

"Kada sam sa 17 godina upoznao Ani, nisam zamišljao da će moj privatni život biti ovakav. Nikad nisam mislio da ću biti otac šestoro dece. Jedini krivac sam ja. Imam odgovornost koje sam svestan. Napravio sam glupe izbore, ali moram da priznam svoje greške, dugujem to svima", dodao je.

(Kurir.rs/Index/J.M.)

Bonus video:

Kurir teleivizija KAKO JE LJUBAVNICA NASLEDILA PENZIJU PARTNERA UMESTO NJEGOVE SUPRUGE?! Advokat navode pravne mogućnosi: Iskoritila pravo deteta?