Glumica Šenon Doerti izgubila je životnu bitku u 53. godini. Zvezda serije "Beverly Hills 90210" od 2015. godine se borila sa rakom dojke. Dok se ona borila za život njen muž joj je priredio pravi pakao preljubom.

Teška bolest

foto: Instagram/theshando

Na mastektomiji je bila u maju 2016. godine. 2020. bolest se vratila, a glumica je neko vreme izgledala jako loše, zbog čega je i sama pomislila da joj je došao kraj.

- Opet imam rak, četvrti stadijum. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se puno puta: Zašto ja?, A onda sebi kažem: A zašto ne ja? Teško mi je - rekla je tada, te istakla kako joj je najteže zbog majke i supruga koji se teško nose s njenom dijagnozom.

Ljubavni krah

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sa suprugom Kurtom Isvarienkom venčala se 2011. godine, a prošle godine par se razveo. Razvod je potvrdila njena predstavnica Lesli Slon za USA Today.

- Razvod je zadnje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj menadžerki, Kolier Grim, jer je ona intimno umešana u to - rekla je ukratko te tako sugerisala da je razlog razvoda bila druga žena.

Razlog prevare bila je njegova preljuba i to u momentu kada se ona borila sa 4. stadijumom raka i prolazila pravi pakao. Ona je o svemu tome otvoreno govorila u svom podkastu "Let's Be Clear".

foto: Printscreen YouTube

- Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine - rekla je Doerti.

Iza nje su dva propala braka s Ešlijem Hamiltonom i Rikom Salomonom koji su potrajali po godinu dana.

Prodala imovinu

U jednom od poslednjih obraćanja javnosti u u svom podkastu 'Let's Be Clear' fanovima otkrila da je prodala deo imovine kako njena majka ne bi upala u dugove.

foto: Profimedia

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja - objasnila je Doerti.

Bogata karijera

Doerti je stekla slavu kao Brenda Volš u originalnoj seriji "Beverli Hils, 90210", koji je premijerno prikazan u oktobru 1990. Napustila je seriiju posle četvrte sezone 1994. (Kasnije je ponovo pogledala lik uz nekoliko gostovanja u reboot-u 90210 2008.)

foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Nakon slave na Beverli Hilsu, Dherti je dobila ulogu seriji "Čari", kao najstarija od tri sestre veštice. Pored uloge u seriji, režirala je i nekoliko epizoda, napustila je seriju na kraju treće sezone 2001. godine.

(Kurir.rs/I.M.)