KEJT MIDLTON URUČILA PEHAR POBEDNIKU VIMBLDONA: Izgledala je BOŽANSTVENO u ljubičastoj haljini, a ceo svet je gledao JEDAN DETALJ
Foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

KEJT MIDLTON URUČILA PEHAR POBEDNIKU VIMBLDONA: Izgledala je BOŽANSTVENO u ljubičastoj haljini, a ceo svet je gledao JEDAN DETALJ

Pop kultura -

Na vrhuncu uzbuđenja na centralnom terenu Vimbldona, mladi španski teniski talent Karlos Alkaraz danas je zasluženo podigao pehar kao šampion finala muškog singla.

U dramatičnom duelu koji je oborio sve rekorde, Alkaraz je trijumfovao nad iskusnim Novakom Đokovićem, ostavljajući publiku u Centar Kortu bez daha.

Kejt Midlton
foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svečanoj ceremoniji dodele nagrada, ugledna princeza od Velsa, Kejt Midlton, s poštovanjem je predala trofej Alkarazu, čestitajući mu na veličanstvenoj pobedi koja će se pamtiti generacijama. Trofer za vice šampiona dodelila je i srpskoj legendi tenisa, Novaku Đokoviću. Njihov susret na terenu nije bio samo sportski duel već i oda časti talentu i nepredvidivosti sporta.

Đokovićeva borba je bila istinski epska, ali su Alkarazova mladalačka energija i neustrašivost na kraju prevagnuli.

Kejt Midlton
foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton je, svojom gracioznošću i toplinom, dodala poseban sjaj ovom svečanom događaju, čineći da dodela trofeja bude nezaboravna za sve u prisustvu i gledaoce širom sveta koji su pratili ovu nezaboravnu borbu.

Podsetimo, Kejt Midlton je, zajedno sa svojom ćerkom, princezom Šarlot, prisustvovala finalnom meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

Iako je u javnosti nismo videli od proslave službenog rođendana Kralja Čarlsa III, publika je definitivno nije zaboravila pa ju je pozdravila glasnim ovacijama čim je kročila na stadion.

Kejt Midlton
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Pored njenog širokog osmeha, za oko je zapao i jedan posebno upečatljiv detalj koji je imala svojoj prelepoj, savršeno strukiranoj ljubičastoj haljini sa naborima na prednjem delu. Pomenuti detalj nalazi se na prednjoj strani haljine, tik ispod levog ramena, a u pitanju je zelena mašnica sa ljubičastom prugom, iza koje se krije posebno značenje. Ona simbolizuje "All England Lawn Tennis and Croquet" klub.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Svoj stajling, Kejt je upotpunila srebrnim prstenom za crnim kamenčićem na sredini, sa kojim je ukombinovala minđuše i narukvicu u istom stilu i nijansi.

Pažnju je privukla i njena torbica četvrtastog oblika sa zlatnom šnalom, koja se savršeno uklopila uz odabrani nakit.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track