Adrijana Lima pričino je zagonetna kada je reč o njenom privatnom životu. Naročito nakon što se razvela od košarkaša Marka Jarića.

Manekenka informacije o svom životu daje gotovo na kašičicu, a interesantno je da je jedina osoba koju nema problem da pokazuje na mrežama njena najbolja drugarica rodom iz Užica, inače ćerka legendarnog srpskog trenera i nekadašnjeg fudbalera, Radomira Antića.

Reč je o Ani Antić, koja je po zanimanju stilistkinja, i koja je svoj san ostvarila upravo u Americi. Redovno se kreće u društvu poznatih, i veoma je cenjena u svetu mode.

Upravo ju je jedan od poslovnih poduhvata i spojio sa Limom, a nakon toga su postale prijateljice za celi život. Osim što su često zajedno, nemaju problem ni da jedna drugoj javno čestitaju rođendane, ne skrivajući emocije.

"Srećan rođendan najpametnijoj, najbrižnijoj, najelegantnijoj, duhovitoj, prelepoj osobi koja mi jenajbolji prijatelj i na tome sam neizmerno zahvalna. Volim te svim srcem", napisala je Lima svojevremeno i objavila nekoliko zajedničkih fotografija.

Na to je Ana odgovorila da ona nju voli još više, da je Adrijana čista inspiracija i da je ponosna na nju.

ana-adrijana.jpg
Printscreen/Instagram/adrianalima 
foto: Printscreen/Instagram/adrianalima

Inače, lepa stilistkinja je ranije bila u braku sa košarkašem Nikolom Lončarom sa kojim je dobila dve ćerke, a par se razveo 2017. godine.

Interesantno je i da Ana Antić nije jedna od osoba kojoj smeta da je nazivaju ćerkom poznatog oca, već ističe da joj to imponuje.

Ćerka Radomira Antića je u emotivnoj ispovesti u emisiji "Kec na jednaest" evocirala uspomene na svog oca, ali i otkrila koliko je bio cenjen i poštovan širom sveta.

"Ja sam toliko zahvalna mojim roditeljima... Ja sam ono što sam proživela sa njima. Stekla sam kontakte, živela sam po celom svetu i sva su mi vrata bila otvorena zahvaljujući mojim roditeljima i tome što su takvi kakvi jesu. Zato se i trudim da sa mojim ćerkama uradim isto, da one naslede od mene ono što su moji roditelji meni dali," ispričala je Ana tada.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje