Princ Vilijam i princ Džordž primećeni su kako prisustvuju finalu Evropskog prvenstva u Berlinu, koje je počelo večeras u 21 sat.

Dvojac je viđen kako zauzima svoja mesta na tribinama uoči utakmice, u kojoj će se muška reprezentacija Engleske boriti protiv Španije u finalu turnira.

profimedia0889694014.jpg
Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otac i sin stigli su samo nekoliko sati nakon što se princezi od Velsa pridružila princeza Šarlot u finalu muškog pojedinačnog meča na Vimbldonu. Duu majka-ćerka pridružila se Kejtina sestra, Pipa Midlton dok su gledali meč između Karlos Alkaraza i Novaka Đokovića, u kojem je pobedu odneo perspektivni Španac.

Kako je preneo portal "OK", budući engleski kralj već neko vreme se nalazi u Berlinu, a povod za njegov boravak u nemačkoj prestonici leži delimično u poslovnom angažmanu, ali delimično i u uživanju.

profimedia0889696705.jpg
Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, princ Vilijam večeras je na tribinama da bi uživo pratio finale Evropskog prvenstva u fudbalu i podržao englesku reprezentaciju koja će se suočiti sa moćnim nacionalnim timom Španije.

Ali, uzevši u obzir da engleski tim nikada nije osvojio titulu na Evropskom prvenstvu, večerašnja pobeda značila bi mnogo, a princ od Velsa će ovaj važaj događaj pratiti, ne samo u društvu svog sina, princa Džordža, već i novog britanskog premijera Kira Starmera.

profimedia0889696767.jpg
Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia 
foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Osim što je veliki ljubitelj ovog sporta, princ Vilijam takođe je i predsednik Fudbalskog saveza, pe se može reći da svojim prisustvom spaja lepo i korisno.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani