"IMALE SMO KOMPLIKOVAN ODNOS" Oglasila se glumica koja je zagorčala život Šenon Doerti: "OSEĆAM KRIVICU zbog svoje uloge u svemu"
Foto: IFTN / United Archives / Profimedia

koleginice iz serije "Čari"

"IMALE SMO KOMPLIKOVAN ODNOS" Oglasila se glumica koja je zagorčala život Šenon Doerti: "OSEĆAM KRIVICU zbog svoje uloge u svemu"

Pop kultura -

Holivudska glumica Alisa Milano oprostila se od koleginice Šenon Doerti, koja je preminula posle duge borbe sa rakom. Iako zvezde serije "Čari" nisu bile u dobrim odnosima glumica joj je iskazala veliko poštovanje i čast.

- Nije tajna da smo Šenen i ja imali komplikovan odnos, ali u suštini ona je bila osoba koju sam duboko poštovao i kojoj sam se divio. Bila je talentovana glumica, koju su mnogi voleli, a svet je manje mesto bez nje. Moje saučešće svi koji su je voleli - rekla je poznata glumica.

Tenzije

Šenon i Alisa bile su deo čarobne trojke koja je opčinila publiku u seriji "Čari", a a iako se u početku nisu slagale, njihov odnos bio je obeležen sukobima.

Alisa Milano u seriji 'Čari'
Alisa Milano u seriji "Čari"foto: Profimedia

- Rekla bih da je naš odnos sada srdačan. Preuzimam odgovornost za veliki deo tenzija koje su se desile među nama. Mislim da je veliki broj naših sukoba nastao jer sam je smatrala konkurentom, a ne sestrom. I to je upravo zbog sestrinske veze serije. Osećam krivicu zbog svoje uloge u svemu ovome - priznala je Milano za Entertainment Tonight.

Pozvala je

Uprkos sukobima Alisa Milano pozvala je Šenon 2015. godine, kada joj je dijagnostikovan rak dojke.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

- Kada sam čula za njenu dijagnozu, nazvala sam je. I slala sam joj poruku svakih nekoliko meseci samo da je proverim. Poštujem je. Ona je sjajna glumica, koja toliko voli svoju porodicu i volela bih da imam samopouzdanja da se razumemo u vreme kada smo snimali zajedno - dodala je glumica.

Napustila seriju zbog nje

Serija "Čari" premijerno je prikazana 1998. godine i trajala je osam sezona. Glavne uloge su imale tri sestre Halivel koje su bile moćne veštice, a oživele su ih Alisa Milano, Šenen Doerti i Holi Mari Kombs.

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zbog neslaganja sa Alisom, Šenon je napustila seriju 2001. godine, posle tri sezone, a njen lik je ubijen.

- Bilo je previše drame na setu, a premalo strasti za posao. Znate, imam 30 godina i više nemam vremena za tu vrstu drame u životu. Želim da radim sa glumcima koji zaista, zaista brinu o njihovom poslu i žele da budu na snimanju svaki dan. Ne želim da radim sa ljudima koji stalno pljuju na svoj rad i žale se na njega, mrze ga i slično - rekla je Doerti 2001. godine.

Šenon Doerti
foto: Instagram/theshando

Podsećamo, Šenon Doerti preminula je u subotu u 54. godini, nakon duge i teške borbe sa rakom.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track