Na finalnom meču 137. Vimbldona, juče, španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je našeg Novaka Đokovića, ali njegova porodica je, kao i uvek, bila na tribinama i pružala mu podršku.

Kao i obično, Novakova supruga Jelena svojom lepotom i stajlingom zasenila je mnoge, a njena odabrana kombinacija totalno je bila u skladu sa tradicijom turnira.

3928067-profimedia0889647770-edit.jpg
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 
foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Jelena je bila skroz u belom. Imala je elegantnu belu majicu sa čamac izrezom, sedefasto beli sako i pantalone u istoj nijansi. Sa njima je ukombinovala crne sunčane naočare i viseće minđuše sa kružnim detaljem koji je u istoj boji kao i sako, a oko ruke nosila je sat i nekoliko zlatkastih narukvica.

Frizura joj je bila skromna i elegantna - blago uvijena na krajevima, a prednji deo kose podigla je preko glave. Malo je reći da je odisala samopouzdanjem dok je vatreno bodrila svog supruga, što je primetio i Novak koji joj je na kraju meča posvetio govor pun ljubavi i zahvalnosti.

"Jelena, volim te. Hvala što si ovde i što me podržavaš. Hvala i mojoj divnoj deci, Tari i Stefanu, hvala vam što mi svaki dan donosite osmeh na lice. Svaki put se rasplačem kad ih vidim na ovoj ceremoniji. Neverovatno je što ih imam, ponosan sam i zahvalan što sam otac dva mala anđela. Oni sve više vole tenis, ali ne znam da li ću imati nerava da budem trener mom sinu, ali, Stefane, ako zaista želiš da juriš tenisku karijeru, koja može divne stvari da ti donese, biću tu za tebe. Hvala i mom tim, vi jedini znate kroz šta smo se prošli," rekao je Nole u svom govoru.

profimedia0889671768.jpg
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jelena, pored koje su bili i njihova deca, sa osmehom na licu mu je poslala srce.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir TV SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA SVETLI U NOVAKOVU ČAST: Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću