HIT IZDANJE TOMA KRUZA NA FINALU VIMBLDONA: Izabrao ISTU BOJU kao Kejt Midlton, samo drugu nijansu, a evo čiju ženu je ZABAVLJAO
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NESVAKIDAŠNJE ODELO

HIT IZDANJE TOMA KRUZA NA FINALU VIMBLDONA: Izabrao ISTU BOJU kao Kejt Midlton, samo drugu nijansu, a evo čiju ženu je ZABAVLJAO

Pop kultura -

Karlos Alkaraz savladao je Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, a brojne slavne ličnosti nisu propustile priliku da reprizu prošlogodišnjeg završnog meča najprestižnijeg teniskog turnira gledaju iz kraljevske lože na tribinama. Među njima se nalazio se i Tom Kruz.

I dok su se iskusni Novak Đoković i mlađani Alkaraz, zvezda tenisa u poletu, borili za zlatni trofej, koji kući nosi pobednik Vimblona, a srpski navijači navijali da se naš as talentovanom Špancu revanšira za prošlogodišnji poraz i podigne 25. gren slem trofej, oni koji vole da prate kretanja i aktivnosti poznatih nisu mogli da ne primete Toma Kruza kako je u elegantnom izdanju pratio meč u društvu svojih kolega.

Tom Kruz
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored glumca, čiji privatni život trenutno potresaju privatni skandali zbog obelodanjivanja informacija o odnosu sa ćerkom Suri Kruz, u loži tokom finala Vimbldona između Srbina i Španca sedeli su slavni britanski glumac Benedikt Kamberbač i njegova supruga Sofi Hanter, pozorišna rediteljka.

Sofi Hanter, Tom Kruz
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste boja odela Toma Kruza. Iako smo od njega navikli na "proverene" nijanse i krojeve, za finale se odlučio za istu boju kao i Kejt Midlton, samo u drugačijem tonu - ljubičastu.

Za ovu priliku stavio je i kravatu - i to u svetlolila nijansi - a ispod sakoa nosio je elegantnu belu košulju.

Kejt Midlton
foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čini se da se i da se Tom Kruz dobro zabavljao i da se ne opterećuje previše rezultatima, s obzirom na to da se na fotografijama jasno vidi da je uživao u razgovoru sa Sofi Hanter, ženom svog kolege iz Velike Britanije.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

00:06

Miljan govori Jeleni: Novak ne može da trči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track