Princ Vilijam i princ Džordž sinoć su pratili finale Evropskog prvenstva između Španije i Engleske, ali kući su otišli razočarani.

Kako se može videti na fotografijama, otac i sin proživeli su čitav niz emocija dok su pratili utakmicu.

Bilo je vidno da je princ Džordž bio razočaran nakon što je Španija u 47. minutu utakmiče prešla u vođstvo, ali je zajedno sa svojim ocem poskočio od sreće kada je Engleska izjednačila u 73. minutu.

Međutim, njihovo radovanje bilo je kratkog veka jer je Španije, desetak minuta kasnije, ponovo prešla u vođstvo i utakmicu završila kao prvak Evrope, četvrti put zaredom.

I Džordž i Vilijam nisu mogli da veruju da je Engleska ponovo izgubila, što se moglo videti i po njihovom zgranutom izrazu lica.

''Ovaj put jednostavno nije bilo suđeno, svi smo ponosni na vas'', zaključio je princ Vilijam nakon što se oglasio na službenom profilu kraljevske porodice.

Pored njihovim emocija, mnogi su primetili i da se princ Džordž pretvorio u mini kopiju svog oca.

foto: Printscreen/Instagram

''Hoda isto kao njegov otac,'' napisao je jedan od fanova.

''Preslatko, isti je tata,'' zaključio je drugi.

Podsetimo, dok su Džordž i Vilijam pratili finale Evropskog prvenstva u fudbalu, Kejt Midlton i princeza Šarlot bile su na finalu Vimbledona, prativši meč između Karlosa Alvareza i Novaka Đokovića.

foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

U dramatičnom duelu koji je oborio sve rekorde, Alkaraz je trijumfovao nad iskusnim Novakom Đokovićem, ostavljajući publiku u Centar Kortu bez daha.

foto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svečanoj ceremoniji dodele nagrada, ugledna princeza od Velsa, Kejt Midlton, s poštovanjem je predala trofej Alkarazu, čestitajući mu na veličanstvenoj pobedi koja će se pamtiti generacijama.

foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Trofej za vice šampiona dodelila je i srpskoj legendi tenisa, Novaku Đokoviću. Njihov susret na terenu nije bio samo sportski duel već i oda časti talentu i nepredvidivosti sporta.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani