Popularni DJ Lidija Popović poznatija kao Lady Lee natupila je sinoć na Starseeds areni u okviru Exit festivala. Ova umetnica poznata je domaćoj javnosti po vezi sa srpskim asom Novakom Đokovićem.

Lady Lee je dovela atmosferu na Petrovaradinskoj tvrđavi do usijanja, a o delić atmosfere je podelila i na mrežama.

Romansa sa Novakom

lidija-popovic-na-exitu.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: printscreen/instagram

Lidija je sa Novakom Đokovićem bila u vezi pre nego što je teniser počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Jelenom. O njihovoj vezi nije goovrila posle raskida, a o slavnom teniseru ima samo reči hvale.

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale - rekla je Lidija za "Srpski telegraf" i dodala:

- Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

Traže mi da se skinem

Ova atraktivna crnka privlači pažnju javnosti gde god da se pojavi, a zanimljivo je da joj publika traži da se skine na sceni.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem - rekla je ona za pomenuti list.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Instagram/milicatodorovicofficial Novak Đoković peva i ljubi Jelenu