MRŠAVOG ŠTREBERA IZ KNJIŽARE LJUBAVNICA PREOBRATILA U NABILDOVANOG MILIJARDERA: Šok transformacija dokazuje šta sve ŽENA MOŽE
Foto: WorldFoto / Alamy / Alamy / Profimedia

NEKAD I SAD

MRŠAVOG ŠTREBERA IZ KNJIŽARE LJUBAVNICA PREOBRATILA U NABILDOVANOG MILIJARDERA: Šok transformacija dokazuje šta sve ŽENA MOŽE

Pop kultura -

Milijarder Džef Bezos godinama je u vezi s Loren Sančez, koju mnogi zovu "plastična ljubavnica" jer je preterala s operacijama, ali nije samo ona promenila lični opis.

Dovoljno je da pogledate Bezosove stare fotografije s kraja 90-ih i početka 2000-ih da biste se uverili kako danas izgleda potpuno drugačije.

Džef Bezos
foto: KEVORK DJANSEZIAN / Getty images / Profimedia

Osnivač Amazona je tad bio proćelav i nije imao mišiće. Transformisao se iz mršavog šefa knjižare u nabildovanog milijardera, a navodno se zbog svoje Loren odlučio na naporne vežbe i dijetu.

Džef Bezos
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegov lični trener je Ves Okerson, koji u svom CV-u ima saradnje i s Tomom Kruzom, Džerardom Batlerom i Islom Fišer.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema pisanju stranih medija, trener bogatih i slavnih obožava vežbe koje uključuju malo opterećenje i veliki otpor, a u to spada i trening s tegovima za izgradnju snage i izdržljivosti tokom vremena. Takođe, tu su i trčanje uzbrdo i nizbrdo, vožnja kajakom i veslanje.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Podsetimo, milijarder se u fatalnu Loren zaljubio dok je još bio u braku s Makenzi Skot, s kojom je dobio i četvoro dece. U to vreme, Sančez je bila udata za Patrika Vajtsela.

Patrik Vajtsel i Loren Sančez
Patrik Vajtsel i Loren Sančezfoto: Burt Harris/Pi / Zuma Press / Profimedia

Tada je njihov ljubavni četvorougao izazvao prave medijske skandale. Džef i Loren tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a navodno su se upoznali preko njenog tadašnjeg supruga. Verili su se 2023. nakon gotovo pet godina veze.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track