OVAKO JE KEJT MIDLTON PRATILA FINALE EVROPSKOG PRVENSTVA: Podelila trenutak iz PORODIČNOG DOMA koji je sve raznežio (FOTO)
Foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

OVAKO JE KEJT MIDLTON PRATILA FINALE EVROPSKOG PRVENSTVA: Podelila trenutak iz PORODIČNOG DOMA koji je sve raznežio (FOTO)

Pop kultura -

Dok su Kejt Midlton i malena princeza Šarlot prisustvovale finalnom meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, princ Vilijam i princ Džordž pratili su uživo utakmicu Engleska - Španija za titulu šampiona Evropskog prvenstva 2024. godine. Međutim, mnogi fanovi, a i mediji, pitali su se gde je za to vreme bio princ Luis.

Uzevši u obzir da je završni meč na Vimbldonu bio znatno ranije nego utakmica u Berlinu, Kejt je uspela sa Šarlot da stigne kući pre početka finala EU prvenstva.

Tom prilikom, Kejt je na zvaničnom profilu kraljevske porodice podelila fotografiju Šarlot i Luisa dok, u personalizovanim dresovima Engleske, željno iščekuju meč na TV.

"Vaš timski rad, hrabrost i odlučnost bili su inspiracija za sve nas, mlade i stare. Čestitamo Španiji. V & K.," napisali su pored objave, a na šta su fanovi oduševljeno reagovali.

"Kakva super normalna porodična fotografija," napisao je jedan od fanova.

"Ovo je najlepša fotka Šarlot i Luisa," dodao je drugi.

"Brojevi 9 i 6. Ne samo da je to broj njihovih godina, već i zajedno čine broj godina njihove prabake Elizabete. To je sigurno znak da motri na njih," zaključio je treći.

Podsetimo, ranije danas, na Instagram storiju njihove zajedničke stranice, Villijam je takođe poslao čestitke i poruku podrške timu Engleske.

princ Vilijam, Evropsko Prvenstvo
foto: Printscreen/Instagram

Takođe, jučerašnje pojavljivanje na Vimbldonu bilo je drugo javno pojavljivanje Kejt Midlton, nakon proslave službennog rođendana kralja Čarlsa III.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track