USVOJIO JE DEVOJČICU I NAPRAVIO JOJ DETE: Muzičar je nakon skandala NATERAO NA ABORTUS - javnost ostala u šoku saznanjem
Foto: GINO / Backgrid USA / Profimedia

šok!

USVOJIO JE DEVOJČICU I NAPRAVIO JOJ DETE: Muzičar je nakon skandala NATERAO NA ABORTUS - javnost ostala u šoku saznanjem

Pop kultura -

Vremešni frontmen grupe "Aerosmith" Stiven Stajler iza sebe ima veoma burnu i skandaloznu prošlost. Detinjstvo je proveo u Bronksu te ne čudi njegova buntovna strana ličnosti.

Međutim, jedan od njegovih najvećih skandala definitivno je onaj koji je napravio sa svojom usvojenom ćerkom.

Buntovnik Stiven Tajler
Buntovnik Stiven Tajlerfoto: Profimedia

Usvojio je maloletnu i napravio joj dete

Džulija Holkomb otkrila je detalje veze sa rokerom na koje je malo ko mogao ostati ravnodušan. Ne samo da ju je roker "uzeo pod svoje" kada je imala samo 15, a potom uz pristanak njene majke i usvojio, već joj je kasnije napravio dete, a kada je otišao na turneju, ostavio ju je samu, bez novca i svakodnevno slao menadžera ne bi li je ubedio da abortira. Stiven je tada već debelo bio u vezi sa majkom Liv Tajler, ali to Džulija nije znala.

Nakon požara u zgradi u kom je jedva izvukla živu glavu, nesrećna devojka pristala je na abortus, a nakon svega vratila se u porodični dom. Stiven je nakon toga zvao samo nekoliko puta i to je bilo to, ali je mnogo godina kasnije uplatio njenom udruženju za devojke i žene koje su zanemarene i zlostavljane pola miliona dolara.

Stiven Tajler pokajao se zbog ovog skandala
Stiven Tajler pokajao se zbog ovog skandala

Pokajanje

'Bila je to velika kriza. Strašno je kad znaš da u ženi raste novi život, ali svi oko tebe te uveravaju da će ta stvar u njenom stomaku uništiti živote svih, pa i tebe i nje. Onda odeš doktoru, on joj ubrizga nešto u stomak dok gledaš i onda ubrzo vidiš mrtav fetus. Bio sam shrvan i pitao se što sam napravio', napisao je u svojoj autobiografiji.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:35

PEVAČ IZ KOLA UGLEDAO PRIZOR KAO IZ HOROR FILMA! Prvo mi je sve izgledalo kao ukleto, a onda sam shvatio da je u pitanju PREVARA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track