IZAZOVNA VODITELJKA POKAZALA SVOJE ATRIBUTE: "Gde ima Maje, ima vatre", U izazovnom stajlingu ostavila sve BEZ DAHA, mreže gore!
Foto: Printscreen/Instagram

zgodna

IZAZOVNA VODITELJKA POKAZALA SVOJE ATRIBUTE: "Gde ima Maje, ima vatre", U izazovnom stajlingu ostavila sve BEZ DAHA, mreže gore!

Pop kultura -

Britanska voditeljka, Maja Jama, ove nedelje oduševila gledaoce svojim glamuroznim izdanjem u emisiji "Love Island Aftersun". Na svom Instagram storiju objavila je video u kojem se pohvalila outfitom i a onda je zaplesala pred ogledalom.

Maja Jama, Maya Jama
foto: Printscreen/Instagram/MayaJama

Maja je za ovonedeljnu epizodu odabrala crni top pokazavši tako svoje bujno poprsje i vitak struk. Uz top je ukombinovala suknju niskog struka, koja ima duboke proreze na bokovima, kao i zlatni lančić koji je stavila oko struka i minđuše u istoj nijansi. Svoju dugu i prelepu kosu, samo je pustila niz leđa i uvila na krajevima. Malo je reći da je izgledala kao milion dolara.

Voditeljka je nedavno, takođe, oduševila svojim stilom. Na Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj nosi kožnu, jarko crvenu haljinu, koju je takođe pokazala u jednoj od epizoda "Lova Island Aftersun". Ono što haljinu čini spektakularnom jeste njen gornji deo koji izgleda poput plamena vatre. Maja je toliko zasenila svojom lepotom i isklesanom figurom da njeni pratioci nisu mogli da se suzdrže od komentara.

"Niko od nas nije bio spreman za ovu haljinu," napisao je jedan od pratilaca.

Maja Jama, Maya Jama
foto: Jonathan Hordle/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Ovo je ludo, vrištala sam na TV," dodao je drugi.

"Gde ima vatre, tu je Maja," zaključio je treći.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:08

Prva voditeljka slagalice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track