Holandski predstavnik na Evroviziji 2024, Jost Klajn,diskvalifikovan je na dan finala zbog agresivnog ponašanja ka predstavnicima medija, ali taj incident nije sprečio da njegov hit "Europapa" stekle popularnost, koji broji 45 miliona pregleda.

Ovaj takozvani incident nije doneo popularnost samo hitu Evrovizije već i samom Jostu koji je ovu priliku mudro iskoristio i izbacio duet sa Kaarijom, koji je 2023. godine predstavljao Finsku na Evroviziji.

Novi hit pod nazivom "Trafik!" u roku od dva dana sakupio je više od 600.000 pregleda, a izveli su je čak na tri jezika - engleskom, finskom i holandskom. Fanovi su veoma oduševljeni pa su svoje emocije izrazili i u komentarima.

"Pravi pobednici Evrovizije," napisao je jedan od fanova.

"Zamislite da Kaarija i Jost zajedno učestvuju na Evroviziji 2025," dodao je drugi.

"Ovo je duo iz snova," zaključio je treći.

Ova dva spektakularna izvođača upoznali su se još pre Evrovizije 2024, a nekoliko puta su zajedno nastupali. Još uvek se ne zna da li će ovaj duet nastupiti na sledećoj Evroviziji, ali na njegovom Instagram profilu, u biografiji, piše "Eurosong 2025", pa pretpostavljamo da planira da završi ono što je počeo ove godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!