STISLA GA I NE PUŠTA: Džoni Dep uhvaćen sa 33 GODINE MLAĐOM PLAVUŠOM, bivša mu napravila pakao od života, a sada UŽIVA UZ RUSKINJU
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NOVA ROMANSA

STISLA GA I NE PUŠTA: Džoni Dep uhvaćen sa 33 GODINE MLAĐOM PLAVUŠOM, bivša mu napravila pakao od života, a sada UŽIVA UZ RUSKINJU

Pop kultura -

Holivusdki glumac Džoni Dep (61), ponovo je srećan u ljubavi, nakon što je otpočeo vezu sa ruskom kozmetičarkom i manekenkom Julijom Vlasovom (28), piše Dejli mejl.

Par se upoznao 2021. na Međunarodnom filmskom festivalu u Karlovim Varima i nekoliko puta su viđeni kako izlaze zajedno. Međutim, nove fotografije na kojima je uhvaćen kako je grli konačno potvrđuju da između njih ima varnica.

Džoni Dep, Julija Vlasova
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izvori bliski glumcu potvrdili su za ovaj list da se Dep i Džulija viđaju "tu i tamo" (neobavezno) poslednje dve godine.

Julija inače živi u Pragu, a vlasnica je i lokalnog kozmetičkog salona. Par je prvi put fotografisan pre dve godine u Pragu na koncertu glumčevog prijatelja i pokojnog muzičara Džefa Beka.

Ranije ove godine, Juliju su pratioci na društvenim mrežama pitali o njenoj vezi sa slavnim glumcem, a ona je potom kratko odgovorila:

Džoni Dep, Julija Vlasova
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Džoni Dep. On je čovek koji je neverovatno talentovan i inspirativan."

U poslednje vreme Julia često boravi u Velikoj Britaniji, gde Dep radi na novim filmskim projektima.

Dep se razveo od Amber Herd 2017

Podsećanja radi, Džoni Dep se 2017. godine razveo od glumice Aber Herd. Njihov razvod je bio praćen medijima, a onda su bivši supružnici završili na sudu. Skandalozan razvod obeležile su optužbe od strane Amber Herd za nasilje u poroidic, što je sud na kraju odbacio.

Posle intenzivne sudske borbe u kojoj su i Dep i Herd izneli bombastične optužbe, porota je presudila u Depovu korist o sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberovim komentarom i dosudio mu milionsku odštetu. Herd je takođe podnela protivtužbu protiv Depa, dobivši jednu od tri tužbe za klevetu i odštetu od 2 miliona dolara.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Od 2022. godine, Amber i njena trogodišnja ćerka Una Pejdž žive u Madridu, gde je Herd uslikana nekoliko puta. Međutim, od nje u javnom životu nema ni traga ni glasa već neko vreme.

Sa druge strane, Džoni Dep je ostavio alkohol i doživeo pravu transformaciju.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track