KAD ĆEMO PONOVO VIDETI KEJT MIDLTON? Nestala bez traga i glasa, evo šta je BOLESNA princeza MORALA da uradi posle IZLASKA IZ KUĆE
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

OBAVEZE, OBAVEZE

KAD ĆEMO PONOVO VIDETI KEJT MIDLTON? Nestala bez traga i glasa, evo šta je BOLESNA princeza MORALA da uradi posle IZLASKA IZ KUĆE

Pop kultura -

Proteklog vikenda princ Vilijam i princeza Kejt izašli su u javnost kako bi pratili sportske događaje. Kejt se pojavila drugi put u javnosti poslednjih šest meseci na finalu Vimbldona, a onda je ponovo nestala.

Kad ćemo ponovo videti Kejt?

Kejt Midlton, Princeza Šarlota, princeza Šarlot
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Prema izvorima bliskim kraljevskoj porodici, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton planiraju da veći deo leta provedu "daleko od očiju javnosti" u svom utočištu u Norfolku.

Budući da svako pojavljivanje iscrpljuje Kejt, a da su deca na raspustu kraljevska porodica će se potruditi da vreme provede zajedno.

Kejt Midlton
foto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

Iako Kensingtonska palata nije dala detalje o planovima porodice za leto, jedan kraljevski izvor je potvrdio da je porodica sada na "letnjem raspustu".Zbog toga se očekuje da je ovo pojavljivanje na Vimbldonu poslednji angažman za princezu ove godine.

Gde je nestala posle Vimbldona?

Novak Đoković, Kejt Midlton
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prisustvo Kejt Midlton na centralnom terenu Vimbldona je sve očaralo, a ona je odmah nakon uručenja pehara nestala. I opet su se svi zapitali gde je princeza, a sada je konačno poznato šta se dogodilo.

Budući da se istog dana igrala i finalna utkamica Evropskog prvenstva u fudbalu, Kejt je požurila kući kako bi sa decom gledala utakmicu kraj malih ekrana. U prilog tome svedoči i fotografija koju je podelila na Instagram profilu.

Na slici se vide princeza Šarlota i princ Luj kako gledaju finale u svom dresu. Dok je princ Džordž sa ocem otputovao u Berlin bi pratio utakmicu sa tribina.

- Engleska, vaš timski rad, hrabrost i odlučnost bili su inspiracija za sve nas, mlade i stare. Čestitam Španiji - stoji u opisu objave, za čijeg se autra navodi Kejt.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track