PRVE FOTKE TRUDNE GLUMICE JOVANE STOJILJKOVIĆ: Devojka Gorana Bogdana mesecima krila TRUDNIČKI STOMAČIĆ, a sada blista (FOTO)
Foto: Ustupljene fotografije/Story.hr

stižu rode

PRVE FOTKE TRUDNE GLUMICE JOVANE STOJILJKOVIĆ: Devojka Gorana Bogdana mesecima krila TRUDNIČKI STOMAČIĆ, a sada blista (FOTO)

Pop kultura -

Glumački par Jovana Stojiljković i Goran Bogdan čekaju prvo dete. Popularna umetnica uhvaćena je na jednom događaju, na kome se pojavila posle duže medijske ilegale.

Jovana Stojiljković
foto: Ustupljene fotografije/Story.hr

Glumica je trudnički stomačić pokušala da sakrije maslinasto zelenom haljinom u kojoj je blistala, a povremeno se rashlađivala lepezom.

Ipak, papraco Story.hr uspeo je da uhvati trudnički stomačić glumice, kojim su srećne vesti, a obradovali su mnogobrojne fanove popularnog para.

Krila se od javnosti

Jovana Stojiljković
foto: Ustupljene fotografije/Story.hr

Kako su i Jovana i Goran veoma tajnoviti i nikada ne pričaju o svom privatnom životu, a lepu glumicu nismo videli u javnosti od marta, jasno je kako su uspeli tako dugo da kriju trudnoću od očiju javnosti.

Jovana i Goran su se u martu pojavili na premijeri filma "Za danas toliko" u kome naslovnu ulogu tumači upravo Goran Bogdan, a premijeru je pratila uz majku.

Glumački par se trudi da privatni život drži daleko od očiju javnosti, te do sada nikada nije govorio o vezi sa Jovanom.

Na premijeri filma 'Živi i zdravi'
Na premijeri filma "Živi i zdravi"foto: Damir Dervišagić

- Ne želim da gnjavim svet svojim privatnim životom - rekao je Goran jednom prilikom za magazin Story.

Skaldan par

Svoju vezu potvrdili su 2019. godine, a početkom 2020. proširila se vest da su raskinuli. Ipak, nakon toga, par je zajedno uplovio u Novu, 2022. godinu, u društvu Rade Šerbedžije i prijatelja.

Firefly, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković
foto: Damir Dervišagić

U decembru 2021. pročulo se da su u vezi i da ih je serija "No signal area" ponovo spojila. Od tada uživaju u ljubavi, a njihova javna pojavljivanja mogu se izbrojati na prste.

(Kurir.rs/Stroy.hr/I.M.)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track