JOVANA STOJILJKOVIĆ PRE GORANA BOGDANA LJUBILA ČUVENOG KOŠARKAŠA: Upoznala ih Jelisaveta Orašanin, a evo zašto su se RASTALI
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

SADA ČEKA DETE S GLUMCEM

JOVANA STOJILJKOVIĆ PRE GORANA BOGDANA LJUBILA ČUVENOG KOŠARKAŠA: Upoznala ih Jelisaveta Orašanin, a evo zašto su se RASTALI

Pop kultura -

Jovana Stojiljković čeka dete sa glumcem Goranom Bogdanom, a pre veze sa kolegom bila je u ljubavi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.

Njih dvoje su bili u vezi, ali njihova ljubav nije opstala zbog daljine.

Jovana Stojiljković, Miloš Biković, Bogdan Bogdanović, Južni vetar, snimanje
foto: Nebojša Mandić

Do kraha veze je došlo, kako se pisalo, zbog razdvojenosti, jer dok je on živeo u Americi, Jovana je u Srbiji gradila karijeru.

Jovanu i Bogdana upoznala Jelisaveta Orašanin

Navodno je Jovanu i Bogdana upoznala glumica Jelisaveta Orašanin, koja je u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Jelisaveta Orašanin
Jelisaveta Orašaninfoto: Damir Dervišagić

Stojiljkovićeva je nedugo nakon romanse sa kapitenom srpske reprezentacije uplovila u vezu sa kolegom iz branše Goranom Bogdanom sa kojim sada čeka dete.

Žive u Beogradu

Inače, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković odavno su otpočeli zajednički život u Beogradu, a Zagrepčanin voli da se pohvali da ima tri doma u tri grada.

Živi i zdravi, film Živi i zdravi, premijera filma Živi i zdravi, Jovana Stojiljković, Goran Bogdan
foto: Damir Dervišagić

- Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba - govorio je.

Jovana Stojiljković, Goran Bogdan
foto: Nemanja Nikolić

Jovana je 2017. godine bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji ju je, kako se pisalo, iznenada ostavio posle šest meseci veze. Goran važi za velikog zavodnika u čitavom regionu, a svojevremeno je bio u velikoj ljubavi sa hrvatskom pevačicom Lanom Klingor. Kako su pisali tamošnji mediji, ostavio ju je jer se navodno njegovim roditeljima nije dopadala ta veza.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S.)

Bonus video:

01:57

DODELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJE SERIJE U SARAJEVU: Trijumfovao Gordan Kičić, a nagrađne su i Nina Janković i Jovana Stojiljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track