ZA ANOM JE UZDISALA CELA JUGOSLAVIJA: Bila je u braku sa ŽESTOKIM MOMKOM, nakon njegove smrti zavela je PRAVNIKA koji je PONIŽAVAO
Foto: Printscreen

ovako sada izgleda

ZA ANOM JE UZDISALA CELA JUGOSLAVIJA: Bila je u braku sa ŽESTOKIM MOMKOM, nakon njegove smrti zavela je PRAVNIKA koji je PONIŽAVAO

Pop kultura -

Splićanka Ana Saso (61) je 1982. godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših. Muškarci su za njom gubili glavu.

Ana Saso je očarala Jugoslaviju i svet
Ana Saso je očarala Jugoslaviju i svetfoto: Printscreen

Karijera u zenitu

Nakon ovog izbora za najlepšu ženu sveta angažovale su je mnoge modne kuće u Parizu i Milanu i predviđala joj se sjajna budućnost. Osim ponuda koje su neprestano "pljuštale" na polju modelinga, ova zanosna manekenka je tada dobijala i filnmske ponude koje nije prihvatala zbog scena u toplesu koje nije želela da snima, piše "Azra". Na ovim prostorima i dalje pamte po reklami za osvežavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru majicu.

Ana Saso u reklami koju Balkanci i danas pamte
Ana Saso u reklami koju Balkanci i danas pamtefoto: Printscreen YT

Jedan muž nastradao, drugi je ponižavao

Ana je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi "porše" u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći. Lepu manekenku je drugi muž, ribar i pravnik besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe navodno prostituisale.

Zavodljiv izgled u sedmoj deceniji

Ana je danas veoma aktivna na društvenim mrežama gde deli pojedinosti iz svog života. Mnogi su se složili da izgleda fantastično te da godine na njoj nisu ostavili traga. Nekadašnja misica veoma je negovana i vodi računa o izgledu.

(Kurir.rs/Informer/M.J)

Bonus video:

00:12

Misca u noćnom provodu sa Bogdanom Srejovićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track