Atraktivna voditeljka Maja Jama, poznata po rijaliti šouu "Love Island", ponovo je raskinula vezu s reperom Stormzijem, godinu dana nakon što su se pomirili. Bivši par je na Instagramu objavio zajedničku izjavu u kojoj su otkrili da su poslednjih godinu dana pokušavali sve kako bi njihova veza uspela.

"Smejali smo se dok smo pisali ovo jer nikad, u milion godina, nismo mislili da ćemo biti onaj par koji objavljuje raskid. Ali, kako bi bilo što jasnije, i još važnije, kako bismo mi imali prostora i dostojanstva koje nam je potrebno kako bismo nastavili ovaj sledeći deo života u miru, smatrali smo da je najbolje da to objavimo", započeli su u svojoj objavi.

maja-jama-i-stormzi-raskid.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Kako kažu, ludo su se zaljubili jedno u drugo 2014. godine, a potom su raskinuli 2019, nakon čega su pet godina bili odvojeni.

"Odlučili smo da pokušamo po zadnji put u avgustu 2023. godine i proveli smo ovu prethodnu godinu čineći sve što možemo kako bismo uspeli, ali smo nedavno odlučili da raskinemo. Imali smo 21 i 20 godina kad smo se upoznali, oboje smo bili na počecima naših karijera i proveli smo pet godina odrastajući zajedno, a onda i pet godina odrastajući odvojeno. Ovaj poslednji pokušaj je zahtevao puno shvatanja i ponovnog učenja", poručili su, te dodali i da je to što nisu uspeli "u redu".

Istakli su i da će ostati u dobrim odnosima jer još uvek brinu jedno o drugom i još imaju puno međusobnog poštovanja. "Ako nas vidite da razgovaramo na The Britsu ili nešto, nemojte praviti galamu, prijatelji smo", napisali su. Na samom kraju objave su se potpisali s "Majk i MJ".

maja-jama-stormzi-profimedia0888374169.jpg
XPB Images Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia 
Stormzi i Maja Jamafoto: XPB Images Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Izvor je za Daily Mail rekao da su raskinuli prošle nedelje i da je Jama otvoreno pričala o raskidu svojim prijateljima.

Maja i Stormzi su svoju vezu objavili 2016. godine, a pre toga su je držali u privatnosti. Raskinuli su četiri godine kasnije, a tada je reper rekao da "nikada nije voleo nikog kao nju". Maja se 2021. verila za košarkaša Bena Simonsa. Međutim, nekoliko meseci kasnije su raskinuli.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

Instagram/stefan_cecarr Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne može da preboli raskid