BRED PIT POČEO DA SE KUPA ZBOG 26 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Ovo je žena koja ga je promenila IZ KORENA i svi su joj ZAHVALNI
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

POZITIVNO UTIČE NA NJEGA

BRED PIT POČEO DA SE KUPA ZBOG 26 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Ovo je žena koja ga je promenila IZ KORENA i svi su joj ZAHVALNI

Pop kultura -

Bred Pit (60) je navodno imao problema s ličnom higijenom, ali čini se da stvari kreću nabolje, i to zahvaljujući njegovoj devojci, Ines de Ramon (34).

- Stvarno se promenio za Ines - rekao je izvor o 60-godišnjem oskarovcu za InTouch.

- Bred je pre bio prilično nemaran kad su tuširanje i pranje kose u pitanju, želeo je da koristi samo sapun i vodu kad se tuširao i odbijao je da koristi dezodorans ili kolonjsku vodu. Često bi izdržao dan ili dva bez kupanja, što je zapanjujuće s obzirom na to da je poznat kao "veliki seks simbol". Doduše, s Ines je sasvim druga priča u pitanju - objasnio je izvor, prenosi Daily Mail.

Ines de Ramon, Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodno, glumac sve više pazi na svoju garderobu, prepušta Ines da mu odabere kolonjsku vodu, a počeo je i da čisti zube koncem, navodi izvor.

- Sada vole zajedno da izlaze i maze se u banjama, idu na tretmane poput masaža i tretmana lica. Voli i hidratantne kreme i kreme za kožu - otkriva izvor.

Inače, Bredov bivši cimer u Los Anđelesu 1987. godine i zvezda serije "Beverli Hils 90210", Džejson Prisli, otkrio je nedavno za medije da se legendarni Bred ponekad ne bi danima tuširao. Tokom pojavljivanja u emisiji "LIVE with Kelly and Mark", Džejson se prisetio igre koju je igrao sa svojim cimerima kako bi video ko može da izdrži najduže bez tuširanja.

Ines de Ramon, Bred Pit
foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Bred je pobeđivao, uvek. Mislim da više ne radi to, ali tada je mogao dugo da izdrži bez tuširanja - prisetio se Džejson.

U međuvremenu, objavljeno je da Bred razmišlja o osnivanju porodice s Ines, i to usred njegove trenutne pravne bitke s bivšom suprugom Anđelinom Džoli za starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Navodno je "100 odsto za sveži početak s Ines" i čak se poverio prijateljima da veruje da bi ona bila "divna majka", prema prijatelju zvezde. Pitov prijatelj rekao je za Daily Mail da je za Breda "poražavajuće što nije imao nikakav odnos sa svojom decom", ali Ines smatra pravim izvorom utehe, a to ih je na kraju i zbližilo, prenosi Jutarnji.hr.

Bred Pit
foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Bred je prvi put viđen s Ines na koncertu Bona Voksa u Los Anđelesu, 2022. godine. Njih dvoje su bili neverovatno privrženi jedno drugom i viđeni su kako se smeškaju i grle. Od tada su viđeni zajedno nekoliko puta, uključujući jednu zabavu u Los Anđelesu, organizovanu za Bredov film "Babylon".

Inače, Pitova romansa s de Ramon dogodila se dva meseca nakon što je de Ramon objavila da se rastaje od glumca Pola Veslija, koji se proslavio ulogom u seriji "Vampirski dnevnici". Zahtev za razvod podnesen je u februaru 2023. godine. Od tada se Pit i njegova izabranica ne skrivaju od javnosti.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

03:34

TAJNE BRED PITOVOG MLADOLIKOG IZGLEDA: Da li je sve u estetskoj hirurgiji, ili?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track