JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA U MINIJATURNI BIKINI: Glumica pokazala izvajano telo, a svi govore o OVOM DETALJU!
Foto: Printscreen/Instagram

komentari se samo nižu

JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA U MINIJATURNI BIKINI: Glumica pokazala izvajano telo, a svi govore o OVOM DETALJU!

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin spas od visokih temperatura koje su već nedeljama na snazi u Srbiji potražila je na moru. Kao destinaciju izabrala je onu koja je Srbima omiljena, a to je Grčka.

Pauze u uživanju sa porodicom koristi kako bi sa svojim fanovima podelila zanimljive detalje sa letovanja, ali i fotografije. Jedna od tih je i ona na kojoj je u minijaturnom bikiniju. Njeno izvajano telo došlo je do uzražaja, a može se primetiti kako intenzivno vežba te joj se svaki mišić ocrtava. Fanovi su komentarisali kako je i malo preterala te joj se naziru i rebra ispod bujnih grudi.

Jelisaveta u bikiniju
Jelisaveta u bikinijufoto: Instagram/jagodenamagli

Estetske intervencije Jelisavete Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin je krajem 2021. godine ugradila silikonske implante u grudi, a kako su tada prenosili domaći mediji, ona je stavila implantate od 300 kubika.

Ali to nije jedino što je glumica korigovala na sebi. Naime, nakon što je Jelisaveta ugradila silikone, klinika u kojoj je obavila intervenciju napravila je spisak svih estetskih korekcija i operacija koje je glumica uradila na sebi.

Jelisaveta često vežba u teretani
Jelisaveta često vežba u teretanifoto: Printscreen/Instagram

Jelisaveta je, kako je tada klinika navela, korigovala i usne, jagodice, u čelo ubrizgavala botoks.

Jelisaveta Orašanin uradila je nekoliko estetskih intervencija
Jelisaveta Orašanin uradila je nekoliko estetskih intervencijafoto: Printskrin/Instagram

Jelisaveta je inače, svojevremeno, operisala i nos. U prilog ovom idu i Jelisavetine fotke iz 2010. godine, kad je snimala tinejdžersku seriju “Totalno novi talas“.Tada je imala samo 22 godine, nekoliko kilograma više, kao i evidentno širi nos. Gospođa Teodosić je u međuvremenu postala prava bomba, promenila imidž i na njenu figuru sada niko ne može da ostane ravnodušan.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:19

NAPUŠTA GLUMU, A IPAK OSTAJE U ŽIŽI? Iva Štrljić želi da menja profesiju - radila bi ČAK DVA javna posla? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track