OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Usred borbe sa opakom bolesti, imala je jasnu poruku za javnost!
Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

nacija na nogama

OGLASILA SE KEJT MIDLTON: Usred borbe sa opakom bolesti, imala je jasnu poruku za javnost!

Pop kultura -

Nakon pojavljivanja na Vimldonu kada je oduševila javnost, britanska princeza Kejt Midlton oglasila se putem društvenih mreža.

Princeza Kejt izdala je novu izjavu u kojoj se poziva na 'moć prirode' udok nastavlja lečenje raka, piše Dejli Mejl.

Oglasila se Kejt Midlton
Oglasila se Kejt Midltonfoto: Printscreen Instagram

Kejt je u seriji Instagram priča izrazila podršku Prirodnjačkom muzeju, koji je otvorio nove bašte.

Ova 42-godišnjakinja, koja se suočava sa tekućom hemoterapijom nakon dijagnoze raka, posetila je projekat 2021. kako bi saznala o njegovom napretku. A u poruci je izrazila podršku projektu i otvorila kako zna za "moć prirode" kada je u pitanju podrška ljudima i njihovo održavanje "fizički, mentalno i duhovno zdravim".

Ona je u poruci rekla: „Veoma podržavam posvećenost Muzeja da stvori poseban prostor koji podstiče ljude svih uzrasta da se ponovo povežu sa prirodom i nauče više o tome kako možemo da zaštitimo svoj prirodni svet. Znam moć prirode da podrži naš razvoj i blagostanje, kako nam donose radost, tako i pomažu da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi.Nadam se da će ovi vrtovi biti inspirativni i transformativni za hiljade ljudi koji posećuju."

Preduzeće u centru Londona otvoreno je za javnost u četvrtak i ima za cilj da podrži urbanu prirodu, naučna istraživanja i obrazovanje i sadrži potpuno novog bronzanog dinosaurusa - džinovskog diplodoka dugačkog 22 metra. Sadrži dve bašte – Nature Discoveri Garden i Evolution Garden – preko pet hektara omotanih oko muzejske lokacije u Južnom Kensingtonu i priča priču o svetu prirode koji se menja.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track