OVAKO IZGLEDA TAMARA DRAGIČEVIĆ 12 DANA NAKON POROĐAJA: Glumica se fotografisala u prirodnom izdanju, fanovi gledaju u neverici
Foto: Dragan Kadić

svaka čast!

OVAKO IZGLEDA TAMARA DRAGIČEVIĆ 12 DANA NAKON POROĐAJA: Glumica se fotografisala u prirodnom izdanju, fanovi gledaju u neverici

Pop kultura -

Glumica Tamara Dragičević i njen suprug, kolega Petar Benčina uživaju u roditeljstvu i prvim danima sa sinom Borisom kojeg su dobili 6. jula. Ovo je paru treće dete.

Tamara i Petar uoči rođenja trećeg deteta
Tamara i Petar uoči rođenja trećeg detetafoto: Instagram/petarbencina

Uoči porođaja Petar je pohvalio svoju voljenu suprugu kako je hrabro iznela celu trudnoću i kako je maltene iz grada došla da se porodi. Glumici je očigledno ova trudnoća veoma prijala te je i nakon rođenja deteta lako vratila formu u kojoj je ranije bila.

Tamara Dragičević
Tamara Dragičevićfoto: instagram.com/tamaradragicevic

Nepune dve nedelje nakon što je na svet donela sinčića, glumica se pohvalila vitkom figurom. Ona je objavila fotografiju na Instagramu, a komentari su se samo nizali. Tamara je blistala od sreće i zadovoljstva. U potpuno prirodnom izdanju bez šminke, izgleda lepša nego ikada, a tome očigledno doprinosi i zadovoljstvo koje oseća.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

06:53

MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track