Glumica i bivša Mis univerzuma, Masijel Taveras, privukla je pažnju prolaznika ispred jednog solarijuma u Los Anđelesu. U istom solarijumu je pre nekoliko dana bila i Bjanka Ćensori, supruga repera Kanjea Vesta, koju su tada snimili gotovo golu.

U sličnom, ili čak skandaloznijem, izdanju iz solarijuma je izašla i Masijel. Glumica je grudi prekrila providnom folijom, a dole je nosila tange u boji kože i nešto što bi se moglo nazvati mrežastom vrećicom koju je nosila kao suknju.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na nogama je nosila samo čarape u boji kože.

Ovim stajlingom izgleda ozbiljno preti da zauzme tron Bjanki Ćensori kad je u pitanju titula najbizarnije obučene (ili svučene) žene na svetu.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Masijel je inače krajem maja privukla pažnju i na Filmskom festivalu u Kanu. Na crvenom tepihu se pojavila u crnoj haljini dizajnerke Giannine Azar s belim šlepom dugim četiri metra, na kom je slikar Jan Paez naslikao lik Isusa Hrista. Taveras se penjala čuvenim stepenicama i pokušala je da raširi šlep, ali su je žena iz obezbeđenja i njene kolege požurivali.

Glumica je poprilično agresivno reagovala na njihov potez, te je u jednom trenutku gurnula ženu iz obezbeđenja, koja je, prema snimcima koji su se tad proširili društvenim mrežama, nije nijednom dotakla.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

TikTok Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi