Tom Kruz ponovo je u žiži javnosti, ali ovog puta zbog nestvarnih kadrova u kojima je glavni akter. Naime, glumac se ponovo vratio snimanju kultnog filma "Nemoguća misija".

Poznato je da ne želi dublera u opasnim akcionim scenama, te da sam snima i one najzahtevnije. Sada su isplivali kadrovi sa seta, a malo ko je ostao ravnodušan na ove prizore.

tom-kruz-profimedia0866552399.jpg
W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 
Tom Kruz nastavio snimanje "Nemoguće misije"foto: W8Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, u jednom trenu Kruz maltene visi sa ruba helikopeta i to sa velike visine. Glumac navodno nije želeo da nosi padobran tokom snimanja ovih scena što dodatno šokira javnost.

"Kada se avion prevrne naopačke, Kruz - koji nije izgledao da nosi padobran - ostaje da visi sa njega. Činilo se da likovi snimaju scenu borbe u kojoj se bore jedni sa drugima pre nego što se avion prevrne naopačke. Pilot je bio obučen u zeleno, što sugeriše da će biti uklonjen sa scene i da će Kruz i Morales biti jedini u avion", kaže izvor za Mirror.

Ovo nije najluđa scena koju je glumac snimio bez dublera. The Hollywood Reporter je na svom Instagram profilu objavio snimak gde holivudski superstar snima jednu od scena za film "Mission: Impossible – Dead Reckoning", najnoviji i serijala "Nemoguća misija".

A kadrovi su neverovatni. Tom Kruz je seo za motor sa litice, a onda je u jednom trenutku skočio, dok je dole bio ambis.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija NEMA VEZE SA GLUMOM! Pre nego što je se PROSLAVIO popularni glumac radio za šalterom! A ima i RETKU DIPLOMU! (KURIR TELEVIZIJA)