RADOVAN VUJOVIĆ POSTAO OTAC: Glumac slavio do jutra, palo je i CEPANJE MAJICE - detetu su dali IME PREDIVNE SIMBOLIKE!
Foto: Promo

lepe vesti!

RADOVAN VUJOVIĆ POSTAO OTAC: Glumac slavio do jutra, palo je i CEPANJE MAJICE - detetu su dali IME PREDIVNE SIMBOLIKE!

Pop kultura -

Glumac Radovan Vujović postao je otac. Naime, on i njegova partnerka dobili su ćerkicu kojoj su dali ime Olga. Slavlje je ovim povodom upriličeno, a nije izostalo ni tradicionalno cepanje majice.

Među najveselijima su bile Radovanove kolege Ivan Zeković i Viktor Savić koji su kadrove ovog slavlja podelili na društvenim mrežama.

Radovan Vujović dobio ćerku
Radovan Vujović dobio ćerkufoto: Instagram/zexagram

Ovaj šarmantni glumac svoju intimu uvek je vešto skrivao i retko kada je govorio o ljubavnom i privatnom životu. Tek ponekad isplivale su informacije u javnosti kao kada je bio u vezi sa koleginicama Anjom Alač, a potom i Milenom Radulović.

Značenje imena Olga

Jedno od starijih imena koje je zadržalo svoje značenje jeste žensko ime Olga ili Olgica. Reč je o imenu koje potiče iz Rusije i skandinavskih zemalja. Smatra se da potiče od imena Helga, oblika reči “heilagr”, što znači sveta, blagoslovena, svetla. Ovo ime upućuje na pozitivnu energiju i sjaj.

Radovan Vujović popularnost je stekao u "Vojnoj akademiji"

Glumac Radovan Vujović stekao je popularnost ulogom Risa u seriji „Vojna akademija“, a ostvario je zapažene uloge i u serijama „Kralj Petar Prvi“, „Koreni“ , kao i filmovima „Šejtanov ratnik“, „Izgrednici“, Heroji Halijarda“… Radovan je nedavno postao član glumačkog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu.

Radovan Vujović
foto: promo Narodno pozorište Beograd

Rođen je u Užicu, a glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Biljane Mašić. Po završetku studija postaje član Pozorišta "Boško buha", da bi u Jugoslovensko dramsko pozorište prešao 2010. godine. Gledali smo ga u serijama "Deca zla" i "V fau efekat", ali inedavno je briljirao u Nušićevom komadu “Mister Dolar” u režiji Miloša Lolića.

Bonus video:

06:53

MALO KO ZNA DA SU ROĐENI BRAT I SESTRA! Tamara Dragičević otkrila kako je gluma ušla u njihovu porodicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track