ISPLIVAO SNIMAK IZ SAUNE RONALDA I GEORGINE: Snimljeni u SVIM POZAMA, trajalo je samo NEKOLIKO MINUTA - internet gori od kadrova!
Foto: Printscreen Instagram

vruće scene

ISPLIVAO SNIMAK IZ SAUNE RONALDA I GEORGINE: Snimljeni u SVIM POZAMA, trajalo je samo NEKOLIKO MINUTA - internet gori od kadrova!

Pop kultura -

Fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez postali su glavna tema na društvenim mrežama zbog jednog video snimka.

Naime, par je na svojim profilima objavio snimak iz saune, koji počinje veoma neobičnim kadrovima. Prvo vidimo atraktivni Georginu sa nogom podignutom uvis kako se pomera, a potom iza nje polako iziruje Kristijano.

Kristijano i Georgina
Kristijano i Georginafoto: Printskrin/Instagram

Na prvi pogled nije baš najjasnije šta partneri rade, ali deluje kao da pokazuju vežbe istezanja u sauni. Fudbaler je u uskom donjem vešu dok je njegova draga u šortsu priprijenom uz telo koji je boje kože.

Ovaj snimak je za samo par sati lajkovalo skoro pet miliona korisnika Instagrama, a šerovan je i na svim drugim društvenim platformama. Fanovi su oduševljeni ovim kadrovima iako je na prvi pogled delovalo mnogo intimnije nego što jeste.

Podsetimo, Georgina i Ronaldo veoma brinu o svom izgledu te sate i sate provode u teretani, kao i na tretmanima za negu i ulepšavanje kože.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track