ODUŠEVILA JE SVET KAO SIMPATIČNA BUCKA: Za šest meseci se prepolovila, optužuju je da koristi lek koji MASOVNO ZLOPUPOTREBLJAVAJU
Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

u čemu je tajna?

ODUŠEVILA JE SVET KAO SIMPATIČNA BUCKA: Za šest meseci se prepolovila, optužuju je da koristi lek koji MASOVNO ZLOPUPOTREBLJAVAJU

Pop kultura -

Slavna glumica Barbi Fereira, koju je publika najviše zavolela kroz popularnu seriju "Euforija" šokirala je javnost transformacijom koju je napravila za samo nekoliko meseci.

Barbi Fereira više ne propagira body positive
Barbi Fereira više ne propagira body positivefoto: Alessandro Bremec / Zuma Press / Profimedia

Godinama je kuburila sa viškom kilograma i delovalo je kao da je ponosna na svoje telo takvim kakvo jeste. Međutim, u poslednjih par meseci može se videti značajna promena u njenoj kilaži. Od gojazne devojke od 27 godina sada se maltene preporolovila.

To je pokazala fotografijama na društvenim mrežama na kojima je u izrazito uskoj haljini,a gde su njeni kilogrami nestali kao rukom odnešeni. Doduše, zli jezici tvrde da je ta ruka zapravo Ozempik koji u poslednje vreme koriste sve poznate ličnosti kako bi za kratko vreme skinule kilograma.

Šta je Ozempik i čemu služi

Ozempik je lek koji se daje pacijentima sa tipom dva dijabetesa i utiče na smanjenje i normalizaciju nivoa šećera u krvi i na redukciju telesne mase kod pacijenata sa dijabetesom koji su gojazni.

Potražnja za lekom na globalnom nivou je poslednjih meseci porasla, navode iz danske farmaceutske kuće Novo Nordisk koja ga proizvodi za BBC na srpskom. Popularnosti leka doprinele su i rijaliti zvezde, poput Kloi i Kim Kardašijan, koje tvrde da su naglo izgubile kilograme upravo zahvaljujući ozempiku.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:45

GOJAZNOST NIJE SAMO ESTETSKI I ZDRAVSTVENI, VEĆ I POLITIČKI PROBLEM Sagovornici Kurira o bolesti koju ima više od polovine Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track