NIŠLIJKA U BRAKU SA MISTERIOZNIM MILIJARDEROM IZ KAZAHSTANA TVRDI: "Nisam udata za matorog dedu, moj muž je prelep"
Foto: Instagram Printscreen

čeka peto dete

NIŠLIJKA U BRAKU SA MISTERIOZNIM MILIJARDEROM IZ KAZAHSTANA TVRDI: "Nisam udata za matorog dedu, moj muž je prelep"

Pop kultura -

Nišlijka Milica Polskaja postala je zvezda na TokToku a njen privatni život dodatno intrigira javnost. Naime, ona je nedavno objavila da čeka peto dete, te da je već u sedmom mesecu. O njenom emotivnom partneru se ne zna ništa sem da je milijarder iz Kazahstana koji je njen život pretvorio u bajku.

Milica i njen misteriozni suprug
Milica i njen misteriozni suprugfoto: Printscreen/Instagram/mmm_still_limited_edition

Svojevremeno je ova atraktivna Srpkinja rekla kako se njen suprug bavi ozbiljnim poslom te da zbog toga ne želi da bude deo njenih tiktok snimaka, ali da se podaci o njemu mogu naći na internetu.

Milicu su napadali kako se udala za nekog starijeg bogataša i da zbog toga od sramote ne želi da pokaže njegov identitet. Ona im nije ostala dužna pa je jasno rekla:

"Mog muža možeš da proguglaš,ali nije starac i prelep je! Veoma mi je žao što misliš da bi se udala za starca i rodila starcu četvoro dece! Ja sam neko ko je mogao i može da bira uvek. Uvek ću biti prelepa", poručila je na svom Toktok nalogu.

Milica je do nedavno krila petu trudnoću, a sada otvoreno govori kroz šta sve prolazi:

"Od početka trudnoće ugojila sam se šest kilograma. Normalno je oko tri kilograma ali ja sam samo spavala i jela. Ne smem puno da vežbam jer je peta trudnoća pa je rizično, ali sam počela sa laganim aktivnostima i skinula sam kilogram" rekla je influenserka.

Milica Polskaja otkrila je da čeka peto dete
Milica Polskaja otkrila je da čeka peto detefoto: printscreen/instagram/mmm_still_limited_edition

Naime, ona tvrdi kako ne može da se kontroliše kada je hrana u pitanju ali da se trudi da svede na neku normu od tri kilograma u ovom periodu trudnoće. Fanovi na Tiktoku su joj pružili podršku i rekli da izgleda prelepo te da uživa u trudničkim danima i da se ne obazire na debljinu.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

00:52

FOLK MILIONERKA ULAŽE U NEKRETNINE! Dala bogatstvo za VILU pod zaštitom države, baškari se u LUKSUZU, a za ovim ŽALI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track