OBOŽAVALI SU JE MILIONI, A ONA JE SKRIVALA NAJVEĆU TUGU: Najlepša žena sveta zbog ovoga je htela da DIGNE RUKU NA SEBE!
Foto: Profimedia

POTRESNO!

OBOŽAVALI SU JE MILIONI, A ONA JE SKRIVALA NAJVEĆU TUGU: Najlepša žena sveta zbog ovoga je htela da DIGNE RUKU NA SEBE!

Pop kultura -

Supermodel Žizel Bundšen proslavlja 44. rođendan, a iza sebe već ima bogatu životnu priču. Radila je više od 2000 revija za najpoznatije modne kuće kao što su Chanel, Gucci, Valentino, Versace, Dior, Balmain, Tom Ford, Fendi, Roberto Cavalli, Prada... Preko 100 puta je krasila naslovnica modne bilbije Vogue, a od 1999. do 2007. godine bila je model kompanije Victoria secret.

Žizel je bila proglašena najplaćenijim modelom
Žizel je bila proglašena najplaćenijim modelomfoto: Profimedia

Važi za jednu od najlepših i najplaćenijih žena iz sveta modelinga. Imala je ceo svet pod nogama. Međutim, oduvek je bila nesigurna u sebe i svoj uspeh. To ju je umalo koštalo života.

Žizel je priznala da je imala napade panike i osećala je da je svet "guši", zbog čega je čak razmišljala da oduzme sebi život.

Žizel je imala faze kada je bila veoma nesigurna
Žizel je imala faze kada je bila veoma nesigurnafoto: Printscreen

"Razmišljala sam često: "Ako sada skočim sa balkona, sve ovo će se završiti i ne moram više da brinem zbog ovog osećaja koji me guši", ispričala je pre nekoliko godina za People magazin.

"Stvari mogu izgledati savršeno spolja, a da nemate pojma šta se zapravo dešava. Smatrala sam da treba da podelim sa svetom svoje slabosti, to me je navelo da shvatim da nikad ne bih menjala ništa od onog kroz šta sam prošla, jer sada sam ono što jesam baš zbog tih iskustava", rekla je manekenka.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track