KRALJ ČARLS I KRALJICA KAMILA HITNO EVAKUISANI: Na krovu PRIMEĆENA MISTERIOZNA OSOBA, obezbeđenje hitno reagovalo!
Foto: Invicta Kent Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

sklonjeni na bezbedno

KRALJ ČARLS I KRALJICA KAMILA HITNO EVAKUISANI: Na krovu PRIMEĆENA MISTERIOZNA OSOBA, obezbeđenje hitno reagovalo!

Pop kultura -

Tim za bezbednost premestio je kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu na sigurno nakon što je misteriozna osoba viđena na krovu dok su razgovarali sa lokalnim stanovnicima u Sent Helijeru, javlja Mirror.

Kralj i kraljica su hitno sklonjeni na sigurno nakon što je misteriozna osoba primećena na obližnjem krovu, nekoliko sati nakon što je atentator pucao na Donalda Trampa, prenosi britanski portal.

Kralj Čarls i kraljica Kamila
Kralj Čarls i kraljica Kamilafoto: Jane Barlow-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čarls i Kamila su bili u poseti Sent Helijeru, u Džerziju, kada je član njihovog tima za bezbednost primetio potencijalnu pretnju. Svega nekoliko sekundi nakon što su razgovarali sa lokalnim stanovnicima, premestili su ih u obližnji hotel dok su vršene provere te osobe.

Incident je proglašen lažnom uzbunom nakon što su policajci razgovarali s osumnjičenim i izvršili proveru njegove prošlosti. Napetost je bila povećana jer se incident dogodio dva dana nakon što je napadač zamalo ubio Donalda Trampa tokom njegovom mitinga u Pensilvaniji.

Svedok je rekao za The Sun da su razgovarali sa kraljem kada se njegov tim za bezbednost iznenada pojavio i rekao: "On sada mora da ide." Monarh je potom premešten na sigurno.

Podsetimo, kralj i kraljica su tokom prvog dana zvanične posete Džerziju evakuisani zbog sopstvene bezbednosti i uvedeni u hotel.

Postojalo je pitanje koje je izazvalo zabrinutost od strane člana tima za posetu tokom istrage, a pokazalo se da je to bila lažna uzbuna.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track