Melanija Tramp se vratila, a mnogi tvrde da nikad nije izgledala bolje i srećnije. Ona je bila uz svog supruga, Donalda Trampa, koji je prihvatio republikansku predsedničku nominaciju na Nacionalnoj konvenciji Republikanaca u Milvokiju.

"Duboko sam počastvovan što mi se na ovom putovanju pridružila moja neverovatna supruga Melanija. Hvala ti, Melanija, i hvala ti za tvoje lepo pismo Americi u kom pozivaš na nacionalno jedinstvo. Očaralo je mnoge", poručio je Tramp supruzi s bine, osvrnuvši se na njeno pismo upućeno javnosti nakon pucnjave na Trampa.

4.jpg
EPA/Justin Lane 
foto: EPA/Justin Lane

Bivša prva dama je, podsetimo, u pismu napadača nazvala čudovištem, te je opisala trenutak kad je gledala kako metak pogađa uho njenog muža.

"Kad sam gledala taj nasilni metak kako pogađa mog supruga Donalda, shvatila sam da su moj i Baronov život na ivici razarajuće promene. Zahvalna sam hrabrim agentima tajne službe koji su rizikovali sopstvene živote kako bi zaštitili mog supruga. Čudovište je mog supruga videlo kao neljudsku političku mašinu i pokušalo je da uništi sve Donaldove strasti, njegov smeh, domišljatost, ljubav prema muzici i inspiraciju", napisala je između ostalog na društvenoj mreži X.

donald-tramp--melanija-tramp-profimedia0890924678.jpg
RS/MPI / Capital pictures / Profimedia 
foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Obučena u vatrenocrveni komplet modne kuće Christian Dior odisala je svežinom i mladošću. Zanimljivo je da smo ovaj komplet već videli na njoj 2017. godine, kad je bila u zvaničnoj poseti Francuskoj.

"Nije ništa novo - to je samo ponavljanje. Ali ona voli to odelo. Ima predivnu odeću i neka izdanja koja može da ponovi", rekao je njen stilista Herve Pjer.

melanija-tramp-profimedia0890745327.jpg
CHIP SOMODEVILLA / Getty images / Profimedia 
foto: CHIP SOMODEVILLA / Getty images / Profimedia

Na nogama su joj bile štikle Christiana Louboutina, koje su postale njen zaštitni znak.

Mnogi su pak primetili njen novi osmeh. Naime, Melanija je očito bila na izbeljivanju zuba, a neki tvrde i da je stavila nove. Osim toga, bivša, a možda i buduća prva dama Amerike, pokazala je sveže preplanuli ten i nove pramenove u kosi, zbog čega izgleda kao da je rođena u Kaliforniji, a ne slovenačkoj Sevnici.

donald-tramp-melanija-tramp-profimedia0890745759.jpg
Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia 
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Dok se Donald Tramp obraćao publici, Melanija se smeškala više nego inače, držala je supruga za ruku i gledala ga s ljubavlju, piše Stil. S obzirom na to da se njihov odnos već godinama komentariše kao hladan, ovo ponašanje je mnoge iznenadilo. Možda je pokušaj atentata na Trampa podstakao Melaniju da ceni svaki trenutak sa svojim suprugom.

Podsetimo, Melanija i Donald Tramp su u braku od 2005. i imaju 18-godišnjeg sina Barona. Godinama se šuškalo da Melanija ne podnosi Donalda, a nekoliko puta je snimljena kako odbija da uhvati svog muža za ruku. Spominjao se i razvod, ali čini se kako su ipak u dobrim odnosima.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

Reuters TRAMP SPREMA AMERIKU ZA TREĆI SVETSKI RAT? Najavio gradnju GVOZDENE KUPOLE! - "Da nijedan neprijatelj ne može da nas pogodi!"