SLAVNA GLUMICA JEDVA IZDRŽALA SNIMANJE ZBOG KOLEGE: "Toliko je smrdeo, osećao se na kilometar," na njega su se žalili i drugi
Foto: Rojters

SLAVNA GLUMICA JEDVA IZDRŽALA SNIMANJE ZBOG KOLEGE: "Toliko je smrdeo, osećao se na kilometar," na njega su se žalili i drugi

Pop kultura -

Kejt Hadson otkrila je neobičnu higijensku naviku kolege Metjua Mekonahija, gostujući u emisiji "Watch What Happens Live" u sredu. Holivudske zvezde gledali smo zajedno u filmovima "How to Lose a Guy in 10 Days" (2003) i "Fool's Gold" (2008).

Njih dvoje su u ovim ostvarenjima imali i romantične scene, ali Kejt Hadson je priznala da i nije volela da se ljubi sa Metjuom Mekonahijem. Voditelj Endru Koen, pitao ju je da li je tačno da je naterala glumca da koristi dezodorans dok su snimali romantičnu komediju iz 2008. godine.

"Ne! On ne koristi dezodorans," odgovorila je, dodajući: "Usput, ni ja ga ne koristim, mi smo prirodni".

Ipak, priznala je da se slavni glumac u nekim momentima toliko osećao na znoj da je rekla "da je mogla da ga oseti na kilometar".

Svojevremeno u intervjuu za časopis „People“, oskarovac Metju Mekonahi se dotakao ove teme i otkrio detalje koje su mnoge zaprepastili.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Ne volim da imam miris nečeg ili, još gore, nekog drugog. Zato nikad ne koristim dezodorans.“ Poznato je da je Metjuov omiljeni vid rekreacije džogiranje. Zamislite samo kako miriše nakon što istrči 20 kilometara, bez korišćenja dezodoransa.

Takođe, mnoge druge kolege su se na snimanjima neretko žalili na izostanak higijene kod Mekonahija.

(Kurir.rs/Žena/J.M.)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track