UČESNICA ČUVENOG KULINARSKOG ŠOU PROGRAMA PRONAĐENA MRTVA: Utopila se u reci
Foto: Rebecca Sapp / Getty images / Profimedia

U 50. GODINI

UČESNICA ČUVENOG KULINARSKOG ŠOU PROGRAMA PRONAĐENA MRTVA: Utopila se u reci

Pop kultura -

Čuvena kuvarica i zvezda kulinarskog šou programa "Top Chef Masters" Naomi Pomeroj (50) poginula je u nesreći na reci u 50. godini, preneo je Daily Mail.

Naomi se utopila u reci Vilamet u Kornvalisu u Oregonu. Pronađena su tri tela kako plutaju na dasci za veslanje... Slavna kuvarica je pronađena pod vodom kako se drži za konopac daske za veslanje, navodi se u saopštenju.

Dve osobe su bezbedno izvučene iz vode, dok telo Naomi najpre nije bilo pronađeno. Telo su u sredu uočili kanuisti, a kasnije je utvrđeno da je reč o zvezdi šoua "Top Chef Masters".

Inače, Pomeroj je postala poznata kada je otvorila svoj restoran u Portlandu, gradu u Oregonu. Proglašena je za najboljeg kuvara Džejmsa Berda 2014.

"Kakav gubitak. Naomi nije bila samo fantastična kuvarica i preduzetnica, već i neverovatno ljudsko biće. Njen uticaj je dostigao daleko izvan Portlanda, pomažući da uspostavimo naše vođstvo i reputaciju za vrhunsku hranu. Mnogo će nam nedostajati", rekao je predstavnik države Oregon Earl Blumenauer.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S.)

Bonus video:

00:58

Sahrana voditeljke Bojane Janković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track