Na ovonedeljnom koncertuTejlor Svift u Nemačkoj uhapšen je fan za kog se smatra da je uhodio pevačicu, a navodno je optužen za pretnje upućene njoj i njenom dečku Travisu Kelsiju.

Kako prenosi Associated Press, 34-godišnjeg muškarca su zaustavili na ulazu u arenu. On je navodno pretio paru preko društvenih mreža, zbog čega su organizatori događaja umorali da upozore vlasti.

foto: Patrick Smith / Getty images / Profimedia

Navodno je pritvoren nakon što prva istraga nije bila dovoljna da isključi rizik od daljih opasnosti. Naređeno mu je da ostane iza rešetaka dok pevačica održi sva tri koncerta u gradu.

Globalna zvezda trenutno nastupa po Evropi u sklopu turneje "The Eras Tour", a sledeće nedelje će zabavljati publiku u Hamburgu i Minhenu.

foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Travis, igrač američkog fudbala kluba Kansas City Chiefs, podržao je Tejlor na njena prva dva nastupa u Nemačkoj. Viđeni su zagrljeni dok su izlazili s bine u četvrtak uveče. Američki fudbaler putuje s devojkom do lokacija koncerata otkako je njegov tim osvojio Superboul u februaru. Međutim, Tejlor će njena jača polovina uskoro morati da napusti zbog svojih priprema za utakmice.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

TikTok Desingerici fan liže stopalo na nastupu