KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VESTI: Došlo je do PROMENE situacije, princezi od Velsa je hitno potrebna ispomoć
Foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VESTI: Došlo je do PROMENE situacije, princezi od Velsa je hitno potrebna ispomoć

Pop kultura -

Kejt Midlton je i dalje zvanično na "bolovanju" kad je reč o njenim kraljevskim dužnostima, ali ipak uspeva da se polako uključi u neke od poslova.

Tako je prisustvovala velikoj vojnoj paradi povodom službenog kraljevog rođendana, a zatim i finalu Vimbldona na kojem je dodelila pehar pobedniku.

Kejt Midlton
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pored obaveza koje se obavljaju pred očima javnosti, Kejt ima i mnoge druge poslove u kojima joj pomaže čitav tim. Najbliskija je, svakako, bila njena privatna sekretarica, Nataša Arčer. Ona je obavljala i dužnosti princezine stilistkinje, a krajem juna je ova simpatična plavuša unapređena. Nataša je dobila poziciju lične izvršne direktorke i, naravno, veću platu.

Međutim, time je važno mesto u Kejtinom timu ostalo upražnjeno i sad je došao trenutak da se problem reši. U palati su uspeli da "pregrupišu" snage, ali tako da je sada potrebna nova osoba na poziciji pomoćnika sekretarice.

Nataša Arčer
foto: Retropix / Splash / Profimedia

Konkurs za ovaj posao je objavljen na sajtu palate, a osnovni kriterijumi su izuzetne komunikacione i organizacione sposobnosti. Međutim, potrebno je još nešto - tečno znanje velškog jezika!

Od osobe na ovoj poziciji se traži da vodi planira i vodi javne nastupe princa i princeze u Velsu, Škotskoj i Severnoj Irskoj, a poseban fokus treba da bude upravo na Velsu. Kejt i Vilijam su posetili Vels više puta, a upravo tamo su bili i na godišnjicu smrti kraljice Elizabete 2023. godine.

(Kurir.rs/LepaSrećna/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track