MELANIJA TRAMP RAZBILA TRADICIJU STARU 30 GODINA: O njenom postupku dugo će se pričati, a Donald joj je uputio srceparajuće reči
Foto: AP/Charles Rex Arbogast

ŠOKANTNO

MELANIJA TRAMP RAZBILA TRADICIJU STARU 30 GODINA: O njenom postupku dugo će se pričati, a Donald joj je uputio srceparajuće reči

Pop kultura -

O spektakularnom ulasku Melanije Tramp na Nacionalnu konvenciju 2024 dugo će se pričati.

Bivša prva dama Amerike propraćena je klasičnom muzikom i gromoglasnim aplauzom publike ali je, na iznenađenje svih prisutnih, prekinula svoju višedecenijsku tradiciju i otišla direktno na svoje mesto.

Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Na ovom događaju Melanija govori svake godine u poslednjih 30, a tu tradiciju započela je Barbara Buš, još 1992. godine.

Tokom prihvatanja nominacije za GOP, Donald Tramp joj je, u svom govoru, uputio posebne reči zahvalnosti zbog izjave koju je dala nakon pokušaja atentana u Pensilvaniji.

Melanija Tramp
foto: CHIP SOMODEVILLA / Getty images / Profimedia

- Melanija, mnogo ti hvala. Uradila si nešto zaista lepo. Pismo Americi u kome pozivaš na nacionalno jedinstvo treba da stavimo kao deo republikanske platforme. To bi bila čast, zaključio je Tramp, a prenosi "Msn".

Malo je reći da je Melanija sijala, ne samo zbog predivnih reči njenog supruga, već i zbog fantastičnog crvenog kompleta koji se savršeno uklopio uz njenu novu boju kose. Sa kompletićem je uklopila i sandale u tamno crvenoj boji sa vrtoglavo visokom štiklom.

Donald Tramp, Melanija Tramp
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Na fotografijama se može primetiti da ju je nedavni nemili događaj zbližio sa suprugom još više, jer sve vreme nije ispuštala njegovu ruku.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track