NATAŠA IZ POŽAREVCA SE RAZVODI OD NAJBOGATIJEG INDIJSKOG SPORTISTE: Otišla u Mumbaj i postala zvezda, a sada je ljubavi DOŠAO KRAJ
Foto: Instagram

šteta

NATAŠA IZ POŽAREVCA SE RAZVODI OD NAJBOGATIJEG INDIJSKOG SPORTISTE: Otišla u Mumbaj i postala zvezda, a sada je ljubavi DOŠAO KRAJ

Pop kultura -

Nataša Stanković iz Požarevca pre skoro 10 godina, zarad karijere, odselila se u Indiju i tamo udala za slavnog indijskog igrača kriketa, Hardika Pandju pa stekla veliku popularnost u šoubiznisu.

Nažalost, nakon četiri godine braka, Pandju i Nataša se razvode.

Vest o razvodu par je potvrdio na Instagramu i time su potvrdili glasine koje se već nedeljama provlače kroz indijske medije.

Nataša Stanković
foto: Instagram

"Nakon 4 godine provede zajedno, Nataša i ja smo odlučili da krenemo odvojenim putevima. Dali smo sve od sebe, ali verujemo da je ova odluka u najboljem interesu za oboje. Ovo je bila teška za nas, uzevši u obzir svu radost i međusobno poštovanje koje smo sticali dok smo rasli kao porodica. Blagosloveni smo Agastjom, koji će nastaviti da bude centar naših svetova. Iako ćemo odvojeno voditi računa o njemu, daćemo sve od sebe da on i dalje bude najsrećniji. Hvala vam na podršci i razumevanju u ovim teškim i emotivnim momentima," objavio je par na svojim Instagram profilima.

Nataša je trenutno sa sinom u Srbiji, a da li će se vratiti u Indiju, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Nataša i Pandju su se verili januara 2020. godine, a iste godine jula meseca dobili su sina Agastja. Uzevši u obzir da su, prošle godine u februaru, obnovili bračne zavete, vest o njihovom razvodu iznenadio je mnoge.

Lepa Požarevljanka (32) je u Indiju došla davne 2012. godine radivši kao model, a godinu dana kasnije dobila je ulogu u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha", što je bila prekretnica u njenoj karijeri. Nakon toga pojavila se i u indijskom rijaliti šou "Veliki gazda", kao i u njihovoj verziji emisije "Ples sa poznatima".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track