BILA JE FATALNA PLAVUŠA I VELIKA ZVEZDA, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PROMENIO PREKO NOĆI: Glumica je saznala da ima RAK, usledila je borba
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

kakva sudbina

BILA JE FATALNA PLAVUŠA I VELIKA ZVEZDA, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PROMENIO PREKO NOĆI: Glumica je saznala da ima RAK, usledila je borba

Pop kultura -

Američka glumica i zvezda serije "Čuvari plaže" Nikol Egert fotografisana je u Los Anđelesu tokom odlaska u nabavku. Paparaco fotografije obišle su svet, a svi su se ponovo podsetili bitke koju ova nekadašnja zavodnica vodi.

Naime, Nikol je prošle godine otkrila kako joj je dijagnostikovan agresivan oblik raka dojke, o čemu je javno govorila. Naime, glumica je primetila kako je počela naglo da se goji te je dobila čak 25 kilograma i osetila bolove u grudima. Rezultati mamografije i tri biopsije potvrdili su njene strahove. Danas poručuje ženama da paze na sebe i ozbiljno shvate odlaske na mamografije i samopreglede.

Nikol je priznala da od prošle godine vodi bitku za ozdravljenje
Nikol je priznala da od prošle godine vodi bitku za ozdravljenjefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Stvarno je pulsiralo i bolelo. Odmah sam otišla kod svoje lekarke opšte prakse, a ona mi je rekla da moram da odem na pregled", ispričala je tada.

Podsetimo, Nikol smo 90-ih gledali u "Čuvarima plaže" kao zanosnu Robertu Samer Kvin, i u to vreme je bila tiha patnja muškarcima širom sveta, a od tada se puno promenila.

Kako je glumica rekla, obrijala je glavu nakon dijagnoze
Kako je glumica rekla, obrijala je glavu nakon dijagnozefoto: Rob Latour for Tele / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ko je Nikol Egert?

Ljubav prema glumi nasledila je od svoje majke Đine Dunkan koja je bila kalifornijska glumica poreklom iz Londona. Sa 5 godina je počela da se takmiči na izborima za lepotu, pa je u 5. godini postala Mis Univerzuma za devojčice.

Zahvaljujući tome je glumila u "Džonsons" reklami za dečji šampon i ušla u svet glume. Pored serije "Čuvari plaže" u kojoj je igrala nekoliko sezona, ona se pojavila u filmu "Čuvari plaže: Havajsko venčanje" iz 2003. godine, kao i u mnogim rijaliti emisijama.

Nikol je bila zvezda kultne serije 'Čuvari plaže'
Nikol je bila zvezda kultne serije "Čuvari plaže"foto: Internet

Bila je verena za kanadskog glumca Korija Hejma, koji se predozirao 2010. godine, a jednom prilikom je otkrila kako je izgledala njihova veza:

"Provela sam mnogo noći u hitnoj pomoći sa njim. Ne mislim da sam mu spašavala život, već da sam samo bila tu za njega", rekla je glumica u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Nikol ima dve ćerke, prvu koju je dobila sa glumcem Džastinom Hervikom, s kojim je bila u braku od 2000. do 2002. godine i drugu koja je rođena 2011. godine, a identitet devojčicinog oca nije poznat.

Svi je pamte kao zavodljivu plavušu
Svi je pamte kao zavodljivu plavušufoto: Shooting Star / ddp USA / Profimedia

Ona je imala tešku mladost, a mnogo godina kasnije je optužila svog kolegu Skota Baija (60) da ju je seksualno zlostavljao kada je imala samo 14 godina, što je glumac oštro demantovao, pisao je Telegraf.

On je priznao da je imao sa njom sporazumni seksualni odnos kada je Nikol imala 18 godina, dok glumica tvrdi da je imala 17 i da ju je on naterao na odnos.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

03:57

POKUŠAVAM DA IZVUČEM NAJBOLJE OD DANA, DA UBLAŽIM STVARI KOJE ME NERVIRAJU Extr Nena otrkila: Za sreću, OVO ponavljam sebi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja