OVA LEPOTICA OSVOJILA JE ALEKSU AVRAMOVIĆA: Srpski REPREZENTATIVAC zaljubljen do ušiju, o OVOM DETALJU SA SVADBE svi su pričali!
Foto: Damir Dervišagić

prija mu bračni život

OVA LEPOTICA OSVOJILA JE ALEKSU AVRAMOVIĆA: Srpski REPREZENTATIVAC zaljubljen do ušiju, o OVOM DETALJU SA SVADBE svi su pričali!

Pop kultura -

Košarkaš reprezentacije Srbije Aleksa Avramović zajedno sa saigračima kreće u borbu za olimpijsko zlato u Pariz, a najveću podršku pruža mu supruga Teodora.

Supruga košarkaša prava je lepotica, a njihova ljubavna priča traje od 2016. godine. O njoj javnost malo toga zna, a poznato je samo da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

Veliku pažnju su privukli kada su se 2022. godine zavetovali na večnu ljubav. Svadbena ceremonija održana je u Aleksinom rodnom gradu Čačku. Mlada je blistala u nestvarnoj venčanici kreatorke Nine Rajak.

Jedan snimak sa svadbe privukao je veliku pažnju. Naime, Aleksa Avramović potpuno je zaljubljen u svoju dragu, a očigledno je i ona njegova srodna duša od prvog dana.

To se može videti i po ludom plesu koji su izveli na svojoj svadbi. Aleksa i Teodoru su skakali u ritmu pesme i ludo se zabavljali u jednom restoranu.

(Kurir.rs/M.J)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track