MODRICU ISPOD OKA BEZUSPEŠNO KRILA: Slavna glumcia uhvaćena na ulici bez šminke NATEČENOG LICA I PODLIVOM, svi zabrinuti za nju
Foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

šta joj se desilo?

MODRICU ISPOD OKA BEZUSPEŠNO KRILA: Slavna glumcia uhvaćena na ulici bez šminke NATEČENOG LICA I PODLIVOM, svi zabrinuti za nju

Pop kultura -

Šta joj se desilo? Upravo to su se zapitali u ponedeljak popodne mnogi koji su slavnu glumicu Kejti Holms videli na ulicama Njujorka.

Holivudska zvezda viđena je sa tamnom modricom ispod levog oka i otokom na desnoj strani lica, čiji uzrok nije poznat javnosti.

Kejti Holms
foto: heImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ona se nije oglašavala povodom mnogobrojnih teorija, ali je njeno izdanje privuklo je mnogo pažnje javnosti.

45-godišnja zvezda "Dosonovog potoka" prošetala je bez šminke, u plavoj majici i kačketu kojim je pokušala da sakrije lice.

Problemi, problemi

Kejti je imala pune ruke posla u poslednje vreme. Prvo je proslavila veliki uspeh svoje 18-godišnje ćerke Suri Kruz, koja će ove jeseni krenuti na koledž. Mlada Suri, neretko je u centru pažnje, upravo zbog odnosa sa ocem Tom Kruzom.

Kejti Holms, Suri Kruz
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok njena ćerka tinejdžerka kreće u novo poglavlje u svom životu daleko od kuće svoje majke, Holms neće sedeti besposlena.

Ona će se pridružiti glumačkoj ekipi "Poker Face", američke krimi komedije-drame o ubistvu, koju predvodi zvezda serije Nataša Lion.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/I.M.)

Bonus video:

00:24

Nataša Šavija objavila snimak modrica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track