GAĐAO IH JE STOLICAMA, PA IH ŠUTIRAO: Problematični reper nasrnuo na fanove u bekstejdžu nakon koncerta i PRETUKAO IH
Foto: Daniel DeSlover / Shutterstock Editorial / Profimedia

novi prekršaj

GAĐAO IH JE STOLICAMA, PA IH ŠUTIRAO: Problematični reper nasrnuo na fanove u bekstejdžu nakon koncerta i PRETUKAO IH

Pop kultura -

Protiv repera Kris Brauna i kompanije Live Nation podneta je tužba u iznosu od 50 miliona američkih dolara.

Kris Braun, Rijana
foto: Profimedia

Kako prenosi TMZ, reper je optužen da je izvršio nasilje nad četiri posetioca koncerta, koji tvrde da ih je pevač "brutalno pretukao" posle nastupa u Fort Vortu.

Pretukao ih je

Tužbu su podneli u ponedeljak Lari Parker, Džozef Luis, Čarls Buš i Da Markus Paue, a tvrde da ih je pevač gađao stolicama, a zatim ih sa saradnicima šutirao i gazio.

Tvrde da su u bekstejdž ušli na poziv, a sve se odigralo tokom nastupa u Dikis areni, gde je Braun nastupao u okviru turneje "11:11". Optužili su i pevačeve saradnike Sinko Si, Hud Bos i Jel Bizi.

Pre nego što su otišli ​​iz bekstejdža, jedan od Krisovih saradnika rekao je pevaču da su se on i Čarls Buš posvađali. Kako su momci istakli pevač je Larija PArkera saterao u ćošak nakon čega ga je tukao celih 10 minuta.

Firma Live Nation je takođe tužena, jer su ugrozili bezbednost posetilaca, a sa reperom će snositi finansijske troškove ukoliko se tužba pokaže kao osnovana.

Kris Braun
foto: Profimedia

Takođe, momci su istakli da će tražiti i zabranu prilaska od repera, a da će novac iskoristiti na lečenje trauma koje su im ostale. Reper se nije oglašavao ovim povodom.

Braun je u javnosti poznat po istoriji nasilja nad ženama.

Rijana, Kris Braun
foto: Profimedia, PrintScreen

Da podsetimo, na sebe je navukao gnev svetske javnosti kad je 2009. godine pretukao tadašnju devojku Rijanu noć pred dodelu Gremija. Braun je ispričao da su se stvari zakomplikovale kada je Rijani priznao vezu sa drugom devojkom, za koju je ranije tvrdio da nikad sa njom nije bio. Usledile su prepirke i fizički sukobi.

Kris Braun, Rijana
foto: Profimedia

Reper tvrdi da ga je pevačica manijakalno udarala i vređala, sve dok nije izgubio kontrolu i udario je šakom. Rasekao joj je usnu, a ona mu je navodno pljunula krv u lice, što ga je dodatno razjarilo.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja