ZA TRI MINUTA ZARADIĆE MILIONE: Pevačica nastupa prvi put u jeku borbe sa OPAKOM BOLESTI, otpevaće jednu pesmu na otvaranju OI
Foto: Printscreen/YouTube

bruji čaršija

ZA TRI MINUTA ZARADIĆE MILIONE: Pevačica nastupa prvi put u jeku borbe sa OPAKOM BOLESTI, otpevaće jednu pesmu na otvaranju OI

Pop kultura -

Kanadska pevačica Selin Dion nastupiće u petak na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2024. u Parizu, prenose strani mediji. Ona će biti glavna muzička zvezda na ceremoniji otvaranja, a u Pariz je doputovala pre dva dana.

Selin Dion
foto: Shutterstock

Za ovaj nastup organizatori su izdvojili 2 miliona dolara, a ona će na otvaranju kako piše TMZ otpevati samo jednu pesmu. Pored honorara, biće joj plaćeni i svi putni troškovi, ali i smeštaj.

Olimpijske igre
foto: AP

Selin će na Olimpijskim igrama izvesti Himnu ljubavi ("L'Himne a l'amour") Edit Pjaf. Dion je već nastupala na otvaranju OI i to u Atlanti 1996. godine.

Strašni bolovi

Pevačica je već neko vreme u centru pažnje nakon što je otvoreno počela da govori o sindromu ukočene osobe, retkog autoimunog poremećaja, s akojim se bori već neko vreme.

Selin Dion
foto: Printscreen/Youtube/EntertainmentTonight

Selin je objavila dokumentarac "Ja sam: Selin Dion" u kome je obećala da će se vratiti na scenu. A mučne scene kroz koje prolazi pevačica od drhtanja, grčenja i jakih bolova ne prestaju da obilaze planetu.

Šta je sa Lejdi Gagom?

Ledi Gaga, Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Takođe, NBC njuz je objavio da trenutno u Parizu boravi još jedna svetska senzacija - Lejdi Gaga. Međutim, još nema potvrde da li će i ona nastupiti na otvaranju.

@flashedinparis Lady Gaga rentre dans son hôtel à Paris le 22 juillet 2024. #LadyGaga #Paparazzi #Paris @ladygaga ♬ son original - Flashed in Paris

U prilog tome svedoči i snimak koji je objavljen na društvenim mrežama u ponedeljak, na kome se vidi Lejdi Gage kako maše obožavaocima ispred svog automobila u Parizu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

11:01

VELIKI INTERVJU LEPE LUKIĆ: Odgovorila na sva pitanja pred kamerama Kurira! Otkrila i KOJA JOJ JE MLADA PEVAČICA OMILJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track